Iyaş’ın ‘İndirim Festivali’ bugün başlıyor

14 Mart 2018 16:33

Iyaş olarak 20. Yıla ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Iyaş AVM Genel Müdürü Azmi Yılmaz, dün düzenlenen basın toplantısında, bugün başlayacak olan İndirim Festivali ile ilgili açıklamalarda bulundu. Genel Müdür Yılmaz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İndirim Günlerimiz bugün itibariyle başlıyor. Yüzde 50 indirim sloganımız ile devam edecek.

Bu indirim festivalimizde de tüm şubelerimizde indirimler devam edecek. Bu sene diğer yıllardan farklı olarak hediye kampanyamız var. Daha önceki yıllarda bu hediye kampanyalarımız Ağustos ve eylül aylarımızda gerçekleştiriliyordu. Bu sene 20. Yılımız nedeni ile indirim festivalimizi ve hediye kampanyamızı bir arada yapacağız. Hediye kampanyamızın tarihi de 14 Mart’ta başlayacak.

IYAŞ marketlerinden 100 liralık alışveriş yapan müşterilerimiz belirlemiş olduğumuz hediyelerden kazanma şansı elde edecek. Öte yandan ‘20. yılımızda 10 numara kampanya’ sloganı ile yola çıkıyoruz. Bu kampanyamızda da 10 adet Fiat Egea bunun yanında 10 kişi umre, 10 kişiye 140 ekran televizyon, 10 kişiye de 2 kişilik 2 gecelik termal otelde konaklama imkanı sunacağız. Bu sene hem müşterilerimiz hem de Isparta’mız için çifte kampanya olacak. 20. Yılımızın vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm müşterilerimiz ve Isparta halkını kampanyamıza davet ediyorum” dedi.

 

 

 

Bu haber 674 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...