“Üç ayda bitireceğiz ”

16 Mart 2018 19:30

Vali Şehmus Günaydın, büyük önem verdiği  “Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı” çerçevesinde kurulması kararlaştırılan ve geçtiğimiz günlerde yapım ihalesi yapılan Bağımlılık Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi arazisinde incelemelerde bulundu. Mülkiyet ve imar sorunları çözülen 52 dönümlük arazi üzerinde kurulacak olan merkezin planlarını inceleyen Vali Şehmus Günaydın yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“TÜRKİYE’DE İLK”

Vali Günaydın burada yaptığı açıklamada üzerine hassasiyetle düştükleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında başlatılan ve Türkiye’de ilk olacak projenin en güzel şekilde uygulanması ve başarılı bir şekilde devam edebilmesi için bütün detayları yerinde incelediğini belirtti.

“YAPIMI ÜÇ AY SÜRECEK”

Açıklamasına; “ Gençlerimiz çok yakın zamanda burada hem tedavi olacak hem bir meslek öğrenecek hem de iş sahibi olacaklar. Merkezin yapımına prefabrik olduğu için hemen başlandı. İnşallah 3 ay içerisinde burada Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizi hizmete açmış olacağız. Burada tedavi görecek gençlerimizin meslek sahibi olabilmeleri için de kurumlarla yapılan çalışmalarımız devam ediyor.” diye devam eden Vali Günaydın, hayvancılık ve tarımsal ürün alanları ile el sanatları atölyelerinin de yer alacağı merkezde gençlerin tedavilerinden sonra da rehabilitasyon çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

“SAHİP ÇIKALIM”

Vali Günaydın ayrıca “Tedavi bittikten sonra işimiz bitti anlayışında olmayacağız. Biz gençlerimizin bir meslek sahibi olabilmeleri ve faydalı bir birey olarak hayatlarına devam etmeleri için bütün çalışmaları inşallah bu merkezde gerçekleştirmiş olacağız. Yapımına başlanan ve çok yakında hizmete girecek merkeze bütün Isparta’mızın sahip çıkmasını bekliyorum.” dedi.

 

 

 

Bu haber 654 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...