Amatörlere ceza yağdı

18 Mart 2018 17:56

Isparta amatör küme maçlarında sportmenlik dışı olaylara karışan ve hakemi darp eden oyunculara verilen cezalar belli oldu. Oyuncular sezonu kapatırken, bir yöneticiye de hak mahrumiyeti cezası verildi.

  Isparta 1. Amatör ve 2. Amatör Küme maçlarında kırmızı kart gören ve hakemleri darp eden futbolculara ceza yağdı.

                Geçtiğimiz hafta sonu oynanan  2. Amatör Futbol Ligi’nde İlavusspor, Büyük Hacılarspor maçı çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamamıştı.

Milli Egemenlik Sahası’nda geçtiğimiz pazar günü oynanan karşılaşma 2-0 iken

maç 85. dakikada hakeme yapılan saldırının ardından tatil edilmişti.

Büyük Hacılarspor’un 17 numaralı oyuncusu Burak Akkaş, 2. sarının ardından kırmızı kart gördü. Akkaş, Kendisine kırmızı kart gösteren karşılaşmanın hakemi Hüseyin Tahan’a yumruk atmıştı. Ensesinden darbe alan hakem Tahan’a yerde tekme de attığı ileri sürülen Akkaş, güçlükle sakinleştirilmişti. Genç hakem Tahan, kendisine saldıran oyuncudan şikayetçi olmuştu.

                Akkaş, 10 maçla cezalandırıldı. Ayrıca Oğuz Çavuş’a 10 maç, Recep Topçu’ya 7 maç, Hasan Öksüz’e 7 maç ve İbrahim Yiğit’e 7 maç verildi. Ayrıca Yönetici Osman Akbaş’a 60 gün hak mahrumiyeti verildi.

                Ayrıca Keçiborlu Belediyesporlu Kadir Karaoğlan’a 2, Murat Kutsal’a 2 ve Emre Bozbaş’a 3 müsabakadan ceza verildi. Gülcüspor’dan Durmuş Akyol’a 4, Tuğraspor’dan Emre Doğan’a 3 ve Eğirdir Belediyespor’dan Doğucan İsimbay 3 ve Sütçülerspor’dan Serkan Çengel’e 5 maç ceza verildi.

 

Bu haber 780 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...