Davrazspor rövanşta da güldü: 2-4

19 Mart 2018 18:31

Pembe-yeşilliler, ligin ilk yarısında mağlup ettiği Sarayönüspor’u evinde 4-2 yenerek haftayı 3 puanla kapadı. 3 gol atarak hat-trick yapan Lungelo galibiyette başrol oynadı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 23. Karşılaşmasını bugün Konya deplasmanında  Sarayönüspor’la karşılaştı. Temsilcimiz, zorlu deplasmandan 4-2 galip ayrılan taraf oldu.

           Sarayönü İlçe Sahası’nda oynanan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi’nden Batuhan Bayar, Mehmet Taşdemir, Rahim Sarıdere ve Sercan İçöz isimli hakemler yönetti. Sarayönüspor, 15. Dakikada Mustafa’nın golüyle öne geçerken, Davrazspor, 32. Dakikada bu gole cevap verdi. Sarayönüspor, 64. Dakikada Hakan Özkara ile tekrar öne geçti. Davrazspor bu gole yine siyahi oyuncusu Lungelo Mtshali ile cevap verdi. Maçı bırakmayan pembe-yeşilliler, 78. Dakikada Oğuzhan Kandemir’in golüyle skoru 2-3’e getirdi. Son sözü yine Isparta Davrazspor’un golcü futbolcusu Lungelo Mtshali söyledi ve maç 2-4 sona erdi.   Maç Isparta Davrazspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

                Davrazspor aldığı bu galibiyetle puanını 49’a çıkartarak 2. Sıradaki yerini korudu. Sarayönüspor ise 38 puanda kaldı.

                Geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Serik Belediyespor ise Medcem Silifke Belediyespor’a 2-0 mağlup olarak 59 puanda kaldı. 

 

Bu haber 808 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...