Voleybolda yarı finaldeyiz

20 Mart 2018 18:22

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Erkek Takımı, ANALİG'de yarı finale kaldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında hayata geçirilen ve Türkiye’nin önemli spor organizasyonlarından biri olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) projesi yeni yetenekleri Türk sporuna kazandırmaya devam ediyor.

Proje kapsamında Voleybol Çeyrek Final müsabakaları 16-18 Mart 2018 tarihleri arasında Burdur’da düzenlendi. Müsabakalara Isparta’nın da aralarında bulunduğu 16 il, 24 takım ve toplam 288 sporcu katıldı.

Hüsnü Bayer Spor Salonu, Bahçeşehir Koleji Spor Salonu ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi BESYO Spor Salonlarında üç gün boyunca heyecanın üst seviyede olduğu müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde ilimiz ANALİG Voleybol Erkek Takımı yarı finale yükselme başarısı gösterdi.

ANALİG Voleybol Erkek Takımı,  20- 22 Nisan'da Afyonkarahisar'da yapılacak olan yarı final müsabakalarında mücadele edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Yolcu, yarı finale yükselme başarısı gösteren sporcularımız başta olmak üzere İl Müdürlüğümüz Voleybol Antrenörü Utku Turan ve Antrenör Barış Aktürk’ü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

Bu haber 737 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...