ISHAYKO’DAN DERİ OSB’YE CEVAP

21 Mart 2018 15:07

ISHAYKO Başkan Yardımcısı Sabri Kocabaş, Deri OSB Başkanı Eşref Bıtırak’a cevap vererek, “Orası Vatan Mahallesi’ne ait sokaklardır. Ve sokakların ismi yazılıdır. Orada sadece dükkanların olduğu yer onlara aittir” dedi.

Deri ve Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Bıtrak’ın açıklamalarına ISHAYKO (Isparta Hayvan Koruma Derneği) Başkan Yardımcısı Sabri Kocabaş’tan cevap geldi.

Kocabaş, “Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde köpek nüfusu  işçi nüfusunu geçtiği diye bir haberiniz var. Bu haberde yanlış bazı noktalar var. Orası Vatan Mahallesi’ne ait sokaklardır. Ve sokakların ismi yazılıdır. Orada sadece dükkanların olduğu yer onlara aittir. Köpek beslemeye ve bakmaya hakkımız vardır. İkincisi  10-20 seneye yakın bu hayvanlar var zaten. Buradaki diyor ki köpek pisliğinden filan geçemiyoruz denildi.  Deri Organize Sanayi Bölgesi Çevre ve Orman Bakanlığı’na şikayet ettiğinizde kapatılabilecek kadar kendi sorunları var.  Burada hayvanlara suç atılıyor.    Rahatsız olan kendisi.  Gidin esnaflara tek tek sorun. Esnaflarda kendileri besleyerek hayvanlara sahip çıkıyorlar” dedi.

 

 

Bu haber 666 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...