Kaykay Federasyonu İl Temsilcilerini arıyor

21 Mart 2018 15:10

Kaykay Federasyonu Isparta il temsilciliği başvurusu için başvuru dilekçelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Birimine en kısa zamanda verilmesi gerekiyor.

Tüm dünyada hızla yayılmakta olan ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarına dahil edilen Kaykay Sporunun ülkemizde de geliştirilmesi amacıyla 17.08.2017 tarih ve 14 Sayılı Bakanlık Oluru ile Türkiye KAYKAY Federasyonu kuruldu. 2018 yılında Kaykay branşı yurtiçi faaliyetlere başlanacağından, İl Temsilcilerinin belirlenip önümüzdeki aylarda toplantı yapılması planlanıyor.

Kaykay Federasyonu Isparta il temsilciliği başvurusu için başvuru dilekçelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Birimine en kısa zamanda verilmesi gerekiyor.

KAYKAY LİSANS İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Beden eğitimi ve spor çalışmaları yapacak kişiler ile spor yarışmalarına katılacaklarla ilgili usul ve esasları belirlemek amacıyla çıkarılan “Spor Genel Müdürlüğü Sporcu Lisans, Tescil, Vize Ve Transfer Yönetmeliği” hükümleri gereğince yarışmalara katılacak sporcuların lisans işlemleri yapılabiliyor.

Türkiye Kaykay Federasyonu faaliyetlerine katılacak 10 yaş ve üzeri sporcularımızın yukarıda belirtilen yönetmelik kapsamında bulundukları ilin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine aşağıda belirtilen evraklarla birlikte giderek lisans çıkarmaları gerekmekte.

Lisans için gerekli belgeler;

a) T.C. kimlik numarası beyanı.

b) Kulüp lisansı için 3 adet, ferdi sporcular için 2 adet vesikalık fotoğraf.

c) 18 yaşından küçükler için Veli İzin Belgesi (EK-4). Veli İzin Belgesinin birden fazla verilmesi halinde ilk tarihi taşıyan belge geçerli olup, Veli İzin Belgesinin spor kulübü yetkilisi tarafından tasdik edilmiş ve imzalanmış olması gerekir. Veli İzin Belgesinin doğruluğundan spor kulübü sorumludur.

d) Sağlık İzin Belgesi.

e) Kulüp adına lisans alacaklar için iki adet, ferdi lisans alacaklar için bir adet tescil fişi

Bu haber 674 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...