“DAVRAZSPOR İÇİN TEK YÜREK OLMAK ŞART”

21 Mart 2018 15:16

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Şehirde 17-18 bin kişiyle eğer bu statlar hınca hınç dolu. Eğer Isparta Davrazspor top oynayabiliyorsa herkesin taşın altına elini koyması sahip çıkması lazım” dedi. 

                TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Öğretmenevinde gazetecilerle bir araya geldi. Bilgiç, konuları Bir gazetecinin “2 sezondur Davrazspor’un 2. olmasından tatmin olmadığını ve önümüzdeki sezon takımın tekrardan kurulup kurulmaması” sorusuna üzerine şu cevabı verdi:

                “Bende isterdim olsun orta da bir şey yokken sağ olsun gönüllü arkadaşlar bir araya geldiler.1. sene Bülent Başkanın başkanlığında bu sene Mustafa başkanın başkanlığında götürüyoruz. Hadi Bülent Başkan şanslıydı. Yanında adamları vardı. Mustafa Başkan vardı desteklediler. Şimdi bakıyorum sayın Özaydın yapayalnız bir adam etrafında kimse yok kimse destek vermiyor.

Önümüzdeki sene Mustafa Başkan da bıraktı kim alıp götürecek bu işi? O eleştirenler o lafı söyleyenler gelecekte taşın altına elini koyacaklar mı? Bu paraları verecekler mi? Bu bütçeleri oluşturacaklar mı? İşlerini güçlerini bırakıp her şeyden kendilerinden eşlerinden, çocuklarından işlerinden fedakarlık edip bu paraları verip bu kulübü alacak götürecekler mi hayır.

Ben şunu gördüm. Bu şehirde 17-18 bin kişiyle eğer bu statlar hınca hınç dolu eğer Isparta Davrazspor top oynayabiliyorsa herkesin taşın altına elini koyması sahip çıkması lazım. Herkes kendine göre atıyor Nerede Sivil Toplum Örgütleri ? Nerede Ticaret Odaları? Nerede  Esnaf Odaları? Nerede Organize Sanayiler? Nerede Borsalar? Neredeler? Ne kadar destek verdiler? Siz siyasi olarak bana sormayın. Biraz da gidin bakalım çıkın Sanayi Ticaret Odası başkanının karşısına kardeşim sen Isparta Davrazspor için ne yaptın? Sen Sanayi Ticaret Odasısın bu kadar üyen var. Bu kadar iş adamın var. Bu sene Isparta Davraz Spor için ne yaptınız elinizi ne kadar taşın altına koydunuz diye bir sorsanıza.

ÇAĞRI YAPTI

                Sonuç olarak Isparta Davrazspor’un başarısı için hep birlikte olalım. Var mısınız yarın kente çağrı vermeye ve bu takım için hep birlikte olmaya” dedi.

“DAVRAZ, SPOR VE SPORCU MERKEZİ OLACAK”

                Öte yandan Bilgiç, Davraz Kayak Merkeziyle de ilgili konuştu. Bilgiç, “Sayın Valimiz ile birlikte Spor Toto ile protokol imzalandı. Davraz’da spor salonu için ödenek İl Özel İdaresi’ne aktarıldı. Davraz’ı sporcu merkezi haline getirmek için altyapı yatırımıdır.  Spor Salonu ve tesisler yapılacak” diye konuştu.

                Ayrıca kent ve ilçelere yapılan spor yatırımlarından bahseden Bilgiç, atletizm pistinden, salonlara, Gençlik Faaliyetlerine kadar tüm çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.

 

Bu haber 687 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...