İlk yılda 1 milyon üzerinde Poliklinik hizmeti

22 Mart 2018 15:26

Şehir Hastanesi hizmette 1. yılını doldurdu. Başhekim Keskin, “İnsan odaklı, birey ve toplum sağlığını en üst düzeyde koruyan,  sağlık sorunlarına zamanında uygun ve etkili çözümler üretmeyi hedeflemeye devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşları ücretsiz olarak beş yıldızlı otel standartlarında sağlık hizmeti ile buluşturan Isparta Şehir Hastanesi’nin ilk yılında 1 milyon 58 bin kişiye poliklinik hizmeti verilirken, 2 bin 374 doğum gerçekleşti. 42 bin 543 ameliyat sağlanırken, 3 milyon 522 bin laboratuvar testi yapıldı.

Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Feridun Ruşen Keskin, 1 yıllık süre içerisinde daha önce diğer hastanelerde bulunmayan yeni birimlerinin açılmasıyla başta Isparta olmak üzere çevre illere de hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Kısa zaman içerisinde kardiyovasküler cerrahi ameliyatlarına aktif olarak başlayacaklarını ve 24 yataklı ek yoğun bakım ünitesini de hizmete alacaklarını kaydeden Keskin, “İnsan odaklı, birey ve toplum sağlığını en üst düzeyde koruyan,  sağlık sorunlarına zamanında uygun ve etkili çözümler üretmeyi hedeflemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber 602 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...