Spor Bilimleri Fakültesi’nden futbol hakemlerine büyük destek

22 Mart 2018 15:28

İl Hakem Kurulu Arabacı, geleceğe hazırlanan  genç hakem adaylarının yetişmesi konusunda fakülteyle  işbirliği konusunda destek taleplerine olumlu yanıt veren SDÜ Spor  Bilimleri Fakültesi Dekanı Kılınç’a teşekkür etti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor  Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Fatih Kılınç’ı makamında ziyaret eden İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, geleceğe hazırlanan genç hakem adaylarının yetişmesi konusunda fakülteyle  işbirliği konusunda destek talep etti.

Bu talebi olumlu karşılayan Dekan Kılınç, ellerinden gelen her türlü yardımı yapabileceklerini söyledi. Sporcu psikolojisi,antrenman bilgisi, beslenme, ilk yardım gibi daha bir çok konuda akademik bilgi verebileceklerini belirten Kılınç, ayrıca hakemlerin mevcut durumlarını tespit ederek durumlarına uygun antrenman programı oluşturabileceklerini  dile getirdi.

.Başlangıç olarak Atatürk stadında il ve aday hakemlere Araştırma görevlisi Berat Koçyiğit nezaretinde FİFA Atletik yeterlilik  testi uygulaması yapılmış ve değerler tespit edildi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Arabacı, ilgisinden dolayı Süleyman Demirel Üniversitesi Spor  Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Fatih Kılınç’a teşekkür etti.

 

 

Bu haber 820 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...