Deri ve Karma OSB’de önemli adımlar atıldı

23 Mart 2018 14:07

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, Karma’ya dönen Deri OSB’de koku sorununun çözümüne yönelik çalışmalardan övgü ile bahsetti, Belediyeyi göreve davet etti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, basın toplantısında Isparta’daki sanayi hamleleri ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Karma’ya dönüştürüleni Deri OSB’de koku sorununun çözümüne yönelik adımlar ve projelerden bahseden Bilgiç, Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Bıtrak’a teşekkür etti. Bilgiç, şöyle dedi:

 “OSB’lerle ilgili desteklerimiz oluyor. OSB başkanlarımızı doğruları anlatmaya çağırıyorum. Sayın Bıtrak’a teşekkür ediyorum. Karma OSB sürecinden bu yana bizim desteğimizi anlatıyor. Koku konusunda Belediyemizin üzerine düşen görevler var. Köklü çözüm düşünülmeli.

 Yalvaç OSB için 2 milyon kamulaştırma ödeneği tahsis ettik. Belediye alt yapı hizmetlerini yapacak. Kamulaştırma tamamlanmak üzere. Nuri Dirik ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca Süleyman Demirel  OSB’de genişleme onayları çıktı. Yönetime teşekkür ediyorum. Anadolu Grup gelmesiyle geçen yıl 10 kuruş olan sanayi elması 30 kuruşa çıktı.  Şimdi de Keçiborlu’da yeni OSB için hazırlık çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölge Cezaevi Keçiborlu ve Isparta ortasında olacak. Çalışmalar devam ediyor. “

Bu haber 594 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...