Yurt ve öğrencilerin ihtiyaçları için kermes

24 Mart 2018 12:57

Çünür’de hayırsever bir vatandaşın bağışladığı arsa üzerine yapılan Süleymaniye Yurdu’nda kalan yükseköğrenim öğrencileri için kermes düzenlendi. Süleymaniye Yurdu’nun ilk kermesinden elde edilecek gelir ile yurt ve öğrencilerin ihtiyaçları karşılanacak.

Yeme-içme, sebze-meyve ve tekstil ürünlerinin bulunduğu, Isparta’daki çok sayıdaki işletmenin desteğiyle hazır hale getirilen kermesin açılışı dualarla yapıldı. Çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen açılışta Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, şehitler için ve Afrin’de savaşan Türk askeri için dualar edildi.

Açılışta konuşan Yurtlar Sorumlusu Kenan Ünal, “Yurdumuzun ve burada eğitim gören gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için böyle bir kermes düzenledik. Onların daha iyi yetişmesi, gelecekte vatana millete daha iyi hizmet etmesi için çalışıyoruz. Kermesimizin diğer bir özelliği de buraya gelen tüm vatandaşların helal lokma yemelerini sağlamak amacı taşımasıdır. Tamamı kendi aşçılarımızın el emeğidir. Tüm Ispartalı hemşehrilerimizi kermesimize bekliyoruz. Kermes yeme-içmedir, hayırdır, berekettir, helal gıdadır” diye konuştu.

Bu haber 765 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...