Davrazspor galibiyet peşinde

24 Mart 2018 12:58

Pembe-yeşilliler, ligin ilk yarısında golsüz berabere kaldığı rakibi Karaman Belediyespor’la oynayacağı maçı kazanarak rövanşta kazanmak istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 24. Karşılaşmasında Karaman Belediyespor’u ağırlayacak.

MAÇIN HAKEMİ MELİZ ÖZÇİĞDEM

                Yarın Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Müsabakayı İzmir Bölgesi’nden FİFA Hakemi Meliz Özçiğdem, Gökhan Özyurt, Fatma Özlem  Tursun ve  Akif Abdurrahman Morca isimli hakemler yönetecek.

DAVRAZSPOR RÖVANŞTA GÜLMEK İSTİYOR

2 hafta önce matematiksel olarak da şampiyonluğu kaybeden pembe-yeşilliler, kendisi gibi prestij mücadelesi veren Karaman Belediyespor’la oynayacağı maçı kazanmak istiyor.

                Ligin ilk yarısında rakibiyle golsüz berabere kalan şampiyonluk yolunda altın değerinde çok önemli 2 puan bırakan temsilcimiz, 49 puanla ikinci sırada bulunuyor. Isparta Davrazspor, oynadığı 23 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 de mağlubiyet aldı. Temsilcimiz, rakip fileleri 47 kez havalandırırken kalesinde ise 20 gol gördü.

                Karaman Belediyespor ise 41 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılar, oynadığı 23 maçta 12 galibiyet 5 beraberlik ve 6’da mağlubiyet aldı. Karaman Belediyespor, rakip fileleri 38 kez havalandırırken kalesinde 26 gol gördü.

SERİK PLAY-OFFLARI DÜŞÜNÜYOR

                59 puanla Grubun lideri olan Serik Belediyespor, küme düşen Gölhisarspor’u ağırlarken, Mut İdmanyurduspor, Sarayönü Belediyespor’u konuk edecek. Haftalar öncesinden şampiyonluğu garantileyen Serik Belediyespor, 3. Lig yolunda Play-Off’ları düşünüyor.  Manavgat Belediyespor, Bucak Belediye Oğuzhanspor’la, Silifke Belediyespor ise Kepez Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Anamur Belediyespor, Akşehirspor’u, Konya Ereğlispor Manavgatspor’u ağırlayacak. 

 

Bu haber 772 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...