Demiralay, final maçlarında görev yapacak

24 Mart 2018 12:58

Isparta’lı Ulusal A Klasman Hakemi Hakkı Demiralay, Aydın’da oynanacak olan Kadınlar 1.Ligden, Süper Lige  (Sultanlar Ligi ) terfi final maçlarında düdük çalacak.

Isparta'lı Ulusal A Klasman Voleybol hakemi Hakkı Demiralay,  24-25 Mart 2018 tarihleri arasında Aydın’da oynanacak olan Kadınlar 1.Ligden, Süper Lige  (Sultanlar Ligi ) terfi final maçlarında düdük çalacak.

Son olarak geçtiğimiz hafta 16-18 Mart 2018 tarihlerinde Kütahya'da oynanan 8 takımın mücadele ettiği Kadınlar 1.Ligden Süper Lige ( Sultanlar Ligi ) yükselme yarı final  maçlarında görev yapan Demiralay, maçlarda gösterdiği üstün performans neticesinde Türkiye Voleybol Federasyonu, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu tarafından Finallerde de görevlendirildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu, Merkez Hakem Gözlemci Kurulu tarafından 2017-2018 Voleybol sezonunda zorlu maçlarda görev yapan hocamız başarılarına yarı final ve Final maçlarını da ekledi. Playoff maçlarında da düdük çalan Hakkı Demiralay, Voleybol da altın çağını yaşıyor.

Türk Hava Yolları, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Ankara Karayolları, Ankara Pursaklar takımları, 2018-2019 sezonunda Sultanlar Ligi'nde yer alabilmek için mücadele edecekler.

Voleybol il Temsilcisi Abdurrahman Akçil ise finaller de görev yapacak Hakkı Demiralay’ın İlimizi her zaman başarı ile temsil ettiğini, kendisi ile gurur duyduklarını belirterek başarılar diledi.

 

Bu haber 864 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...