“Tek bağımsız basın yerel basın kaldı”

24 Mart 2018 13:07

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü’nün gündeminde Doğan Grubu’nun satışı vardı. Kürkçü, “Bu koşullarda tek bağımsız basın yerel basın kaldı, ulusal basının başına gelenlerden ders alacağını umarım” dedi.

                Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Kürkçü ve il yönetim kurulu üyeleri Gramofon Kafe’de basın toplantısında gazetecilerle buluştu.

                Kürkçü, Doğan Grubu’nun satışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kürkçü, şunları söyledi:

                “Hicri takvime göre girdiğimiz üç aylar ülkemize huzur ve barış getirir dileklerimle sizleri selamlıyorum.

Ülkemiz 20 Temmuz 2016’dan bu yana olağanüstü hal yönetiminde, iktidar patisinin çok sayıda belediye başkanı istifa ettirildi, bazı belediyelere kayyum atandı.CHP’li vekilimiz tutsak, Beşiktaş belediye başkanımıza görevden el çektirildi.Ülkemiz kısmi de olsa savaşın içinde ; bu koşullarda Milli birliğimize çok ihtiyaç var fakat yönetenler adeta kutuplaşmayı körüklercesine davranıyorlar.Kurtuluşun marşı ve zaferiyle oynanmak isteniyor, ulus olmanın ne kadar belirleyici konusu varsa tartışma konusu yapılmak isteniyor, kutsal değerler sürekli tartışma konusu yapılıyor.Ulusal basında yönetenlere çanak tutan ne kadar anlı şanlı köşe yazarı fırlatıp atıldı. Basın ve televizyonlarda tekelleşme Doğan grubunun satışı ile son noktayı buldu. Bu koşullarda tek bağımsız basın yerel basın kaldı, ulusal basının başına gelenlerden ders alacağını umarım.

Bu koşullarda biz cumhuriyet değerlerini sonuna kadar savunup, önce yerel yönetimlerde başta büyük şehirler olmak üzere, ilimizde ve merkez tüm ilçelerimiz de kendi adaylarımızla katılıp diğer partilerin dağınıklığını kullanıp.yerel iktidarları meclisler de halkçı düşüncemizi yerleştirip genel seçimlerde millet vekili ve cumhur başkanlığını bizim adayımız kazanacak çünkü referandumda hayır oylarının fazla çıktığını bu oyları toplu tutarak cumhur başkanı seçip tekrar demokratik cumhuriyet ülkemizin rotasını çevirerek ülkemizi rahatlatacağız.

Zalime hizmet eden en az onun kadar suçludur. Halkçıyız, Haklıyız Kazanacağız.’

Bu haber 641 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...