“ÇOK BADİRELİ BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”

27 Mart 2018 15:47

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu,  Isparta’da  ‘Bilge başkan, genel başkan’ sloganları ve meşalelerle karşılandı. Karamollaoğlu, “Önümüzdeki seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Sandıklara hakim olun. Bu sıkıntılardan kurtulmak için değişikliğe ihtiyaç var. Kendisinden olmayan herkes hain ve düşman. Yapma ya. Zorbalıkla huzuru ve barışı sağlayamazsınız” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, partisinin Isparta’da düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katıldı. Çok sayıda partilinin eşliğinde toplantının yapıldığı Halıkent Mahallesi’ndeki Moda Park Düğün Salonu’na gelen Karamollaoğlu, ‘Bilge başkan, genel başkan’ sloganları ve meşalelerle karşılandı.

İstiklal Marşı’nın okunması ve Divan heyetinin oluşturulmasının ardından alkışlar ve sloganlar eşliğinde kürsüye gelen SP Lideri Karamollaoğlu, 2019 yılının seçimlerle dolu olacağını söyledi.

2019 Mart ayı sonunda yerel seçim, 6 ay sonra milletvekilliği seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi olacağını hatırlatan Karamollaoğlu, “İktidar partisi, seçimleri daha erkene alma veya sonbahar aylarına erteleme gücüne sahip. O yüzden her şeye hazırlıklı olmalısınız” dedi.

                Konuşmasında FETÖ tutuklamalarına değinen Karamollaoğlu, “Topluma uyguladıkları şüpheyi kendilerine uygulansınlar yüzde 60'dan fazla Ak partili içeri girer.” dedi.

Konuşmasında birçok konuya ilişkin açıklamada bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şöyle devam etti; “Toplantımıza hoş geldiniz. Siyasi parti temsilcilerimize ve gönül verenlere teşekkür ederim. Genişletilmiş İl Divan Toplantıları bizim için çok önemli. Çok badireli bir dönemden geçiyoruz. Seçimler için hazırlıklarımız sürüyor. Nüfus yoğunluğunun yarısı hanımlardan oluşuyor. Kadınlarımıza büyük görev düşüyor.

Teşkilatlarımıza ve il başkanlarımıza söyledim. Ne ihtiyaç varsa gereken yapılacak. Bizde bütün gücünüzle yanınızda olacağız. Gençlerimiz var. Üniversiteye hizmet eden Anadolu Gençlik var. Gelecekte yerlerimizi gençler alacak. Sandık yerlerinde gençlerimiz mutlaka yer alacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Türkiye'de korku imparatorluğu var. Bütün toplum ayağa kalktığında hükümet yerine oturur. Korkuyu yenmek zorundayız. Ama hassas olmamızda gerekiyor. Bize ilgi gösteren 3-5 kanal var. Konferanslarımızı canlı yayınlayan kanallar var. Televizyonlarda çok farklı fikirler ortaya atılıyor. Biz kardeşiz, sabırla dinleyeceğiz. Ülkemiz hakikaten badireli bir dönem geçiriyor. Ak Parti 15 yıllık dönemi geçirdi. FETÖ konusunda, Cumhurbaşkanı kendi ifade etti. ‘Bunların tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet’ diye. İbadetle ve ihanet edenleri aynı kefeye koyamazsın.

AK PARTİ’NİN %60’DAN FAZLASI İÇERİ GİRER

FETÖ’den yüzbinlerce mağdur var. Açığa alınmış, maaşı kesilmiş, tutuklanmış insanlar var. Bunların eşi ve çocukları var. Onlar mağdur. Topluma uyguladıkları şüpheyi kendilerine uygulansınlar yüzde 60'dan fazla Ak partili içeri girer.

ÇOK AÇIK İHANET VAR!

Burada yukarıda Amerika’nın parmağı var. 15 Temmuz gece saat 10’dan itibaren kıpırdanmalar başladı. Dünya televizyonlarına bakıyorum. Amerikalı Generaller hükümeti desteklemeyin diyor. Burada açık bir ihanet var.

BELKİ DE SEÇİME OLAĞANÜSTÜ GİRİLECEK

OHAL’i ilan edildiği zaman anlayışla karşıladık. Süre yetmedi 2 sefer alırsınız. 3.’ye geldiğinizde hoop deriz. Hükümet Olağanüstü Hali olağan hale getirildi.  Belki de seçime olağanüstü girilecek. Korkunun ecele faydası olacak.

KENDİSİNDEN OLMAYAN HERKES HAİN

Önümüzdeki seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Sandıklara hakim olun. Bu sıkıntılardan kurtulmak için değişikliğe ihtiyaç var. Kendisinden olmayan herkes hain ve düşman. Yapma ya. Zorbalıkla huzuru ve barışı sağlayamazsınız.”

Bu haber 550 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...