Sezonun en iyi 11’i belirlenecek

28 Mart 2018 15:45

Sosyal medya üzerinde amatör küme takımlarla ilgili gelişmeleri paylaşan Gülkent, Isparta 1. Amatör Lig’de sezonun 11’ini belirliyor.. Anket sayfa üzerinden yapılıyor. Bakalım ilk 11’de hangi futbolcular yer alacak? 9 takımın yer aldığı 1. Amatörde sezonun en iyi 11 anketine yoğun ilgi var.

Bu arada Gülkent Sayfası Sorumlusu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

 “Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. En iyi 11 ve En iyi Hoca seçimi, oyuncuların ve hocaların, birazda sosyal medya tarafından ödüllendirilmesi ve Isparta Futboluna ilginin artması için yapılmıştır. Başından beri sürekli söylüyorum %99 ‘u anlayıp konuyu biliyor ama bilmeyen ve sürekli yorumlara neye göre kime göre diye yazan %1lik arkadaşlar için tekrar yazıyorum.

En iyi 11 ve En iyi Hocayı 1. Amatörde olan 9 takım belirledi. En iyi 11 için oylama yapmadık çünkü 9 takım net bir 11 belirledi ancak hoca için iki hoca arasında kalındı. Ben kendim dahil olmak istemediğim için sadece hocayı oylamaya sundum.

Isparta futbol piyasası ve futbol severler gayet adil bir şekilde oy kullanıyor ve bu oylama pazar günü maçların bitimiyle son bulacak. En iyi 11 ve En iyi hoca açıklanacak.”

 

 

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...