Türker Aygündüz ekibini açıkladı

29 Mart 2018 15:31

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı, hemşehrimiz Türker Aygündüz, Ankara’da yapılan toplantıda konfederasyonda birlikte görev yapacağı ekibini açıkladı. Gazeteci Hakan Yaman’ın da yer aldığı ekip ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı  Türker Aygündüz’ün ev sahipliğinde yapılan istişare toplantısı Ankara’da yapıldı. Türkiyenin değişik illerinden katılan Federasyon başkan ve yöneticilerinin  yanısıra, Toplantıya  Onur konukları, Avrupa Boks Şampiyonu Cemal Kamaci, T.A.S.K. Kurucu Genel Başkanı Rıza Sümer, Kırım Tatar Vakfı Bşk.Ünver Sel, ile  Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Yönetim kurulu üyeleri.. Bulent Kasım, Sami Nogay, İlhan Şerif Aykaç, Av.Serhan Yıldırım, Av.Ediz Serdip Dokumacı, Aygün Serin, Osman Özdemir, Nuri Sait Okur, İlhan Karapınar, Av.Armagan Erdoğan, Oktay Fidan, Volkan Keskin, Murat Bölükbaşı,Sakir Bal, Celal Tan, ilhami Naz, Engin Telci, Cihan Özbek, Riza Sümer, Ali İlhan Aygündüz, Hakan Yaman, Cem Yücer ve Atay Çokyaman katıldılar.

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz istişare toplantısında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi.

 “Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonumuz, 1-Yönetim Kurulu 2-Konfederasyona üye Federasyon Başkanlarımızdan oluşan Başkanlar kurulu, 3-Yüksek Danışma Kurulu, 4-Onur Kurulu 5-AR-GE ve Proje Kurulu 6-Gençlik kurulu 7-Bayanlar kurulu, olmak üzere, Spora ve Gençliğe gönül vermiş Değerli Spor yöneticilerinden oluşmaktadır. , Şahsım ve içerisinde bulunmaktan onur duyduğum Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu yönetim kurulu adına yukarıda isimlerini açıkladığımız değerli arkadaşlarımı kamuoyu ile paylaşıyoruz.. Yolumuz uzun gayemiz bir, hedefimiz bir. Ülkemizin gençliği, inşallah çocuklar, gençlerimizi daha güzel günler bekliyor. Bunu hep birlikte başaracağız. Bu nedenle, girdiğimiz bu süreçte, yanımızda yer alıp bize kuvvet ve güç veren federasyonlarımız ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ilk istişare toplantısında aramızda olan bütün arkadaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 

Bu haber 603 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...