32 Gençlik’ten Mehteranlı ve Konserli maç organizasyonu

29 Mart 2018 15:35

32 Gençlik Taraftar Grubu, Pazar günü Atatürk Stadı’nda oynanacak Mut İdmanyurduspor maçı için çok özel bir program hazırlıyor.

Isparta Davrazspor’un Pazar günü Mut İdmanyurduspor’la Atatürk Stadı’nda oynayacağı maç için 32 Gençlik Taraftar Grubu, geniş kapsamlı bir organizasyon düzenliyor.

Önümüzdeki yıl için çalışmalarının şimdiden başlanması için çağrıda bulunan 32 Gençlik Üyeleri, “Bu hafta sezonun son iç saha karşılaşmasında Mut İdman Yurdu ile karşılaşacağız. Her şeyi bir kenara bırakıp bu maçta stadı dolduralım Isparta Halkının futbola ne kadar aç olduğunu takımına nasıl sahip çıktığını görsün.

Seneye eğer bir şeyleri başarmak istiyorsak bugünden harekete geçmeliyiz. Bu son maçta Çapımızı herkes görsün şampiyonluk maçına çıkıyormuş gibi pazar gün son kez stadı dolduralım karnaval havasında bir ortam oluşturalım. Bu mesele artık bizim için onur ve namus meselesi olmuştur. Bütün Isparta halkını pazar gün bu maça bekliyoruz.Seneye vah tüh dememek için herkesi göreve davet ediyoruz. Pazar gün bütün Isparta Halkını stada bekliyoruz.Herkes eşini çocuğunu alıp gelsin bu coşkuyu birlikte yaşayalım.Şimdi ISPARTAMIZ için tek yürek olma zamanı” açıklamasında bulundular.

İŞTE PROGRAMI

1 NİSAN PAZAR

Saat 13.00-13.30 Isparta Mehteran Takımı Gösterisi

Saat 13.30-14.15 Yeşil pembe renklere gönül vermiş Ispartalı bir kardeşimizin konseri (sürpriz)

Saat 15.00 ISPARTA DAVRAZSPOR-Mut İdman Yurdu maçı

 

Bu haber 854 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...