“Her bayan güzeldir ve kraliçedir”

30 Mart 2018 15:13

Isparta’nın tek İmaj Makeri olan Gizem Eryılmaz, şimdi de güller diyarında İstanbul Nişantaşı’nda konseptinde tamamen pembe konseptli özel bir işletme kazandırdı.

Isparta’nın tek İmaj Makeri olan Gizem Eryılmaz, şimdi de güller diyarında İstanbul Nişantaşı’nda konseptinde çok özel bir işletme kazandırdı. Tamamen pembe olan ve küçük barbie gibi Gizem Makeup@Styling bambaşka konseptiyle Isparta’da ilkleri yapacak.

Hayallerini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyleyen Gizem Makeup@Styling İşletmecisi Gizem Eryılmaz, “Öncelikle dekor olarak böyle hayalim vardı. Ben Nişantaşı’ndaki gözelik salonlarından ya da butiklerden ya da o tarz yerdeki yerlerden feyzaldım. Baktım Isparta’da böyle bir mekan yok. Dedim ki bir yenik bir farklılık getireyim. Hem halkım kazansın hem ben kazanayım diye düşündüm. Bu yüzden burayı açtım” dedi.

İşletmesinde hizmetleri anlatan Eryılmaz, “Değişik bir güzellik salonu benimki makeup üzerine. Genelde makyaj, saç tasarımı, protez tırnak, volum kirpik, ipek kirpik 4D kirpikten başlayıp 10D kirpiğe kadar giden hizmetlerimiz var. Pudralama kaş, kaş kontur tarzında 3D kıl tekniği tarzında kaşlar yapıyoruz. O da Isparta’da şu an var gözüküp ama çok gelişmemiş sistemler kullanıyorlar ki bizimkiler en gelişmişi. Denizli’den bir arkadaşım geliyor bunun için belirli günlerde randevu alıyoruz ve o şekilde bize yardımcı oluyor.

Isparta’da Macc’in orijinal makyajları ile yapılan gelin makyajları yok. Alıyorlar ama daha çok merdiven altı Macc getiriyorlar. Benim hepsi faturalı, garantili anlaşmam var zaten Macc ile. Ürünlerimin hepsi tek tek orijinal ve Isparta’da bulunmayan ürünler” diye konuştu.

                İşletmesinde modayla da ilgili bölümün olduğunu ve imaj maker hizmetlerine de burada da devam ettiğini söyleyen başarılı işletmeci Eryılmaz, ayrıca kraliçe bölümü de oluşturduğunu bildirdi. Eryılmaz, “Aynı zaman da bir konseptimiz var taşlı çoraplarımız var. Küpe standım var tasarım küpeler gelecek. Hem güzellik üzerine hem biraz da modayla ilgili. Buraya gelen her kadın kendini prenses gibi kraliçe gibi hissedecek.  Mesela Spa standını uzun tutmamdaki amacım oraya oturan bayan kendini kraliçe gibi hissetsin. Çünkü her bayan hem güzeldir hem de bir kraliçedir. O yüzden taç bile aldım. Kendilerini özel hissetsin diye. Çünkü bayanlarımız kendilerini özel hissetmeyi seviyor. Bu yüzden böyle bir şey yaptım. Her şeyi kendim çizdim kendim yaptım. Alanında uzman personellerle çalışıyoruz. SPA tarzında pedikürü şuan Isparta’ya ilk ben getirmiş bulunuyorum. Özel standımız var ben çok emek verdim buranın yapılmasında. Her şeyi öncelikle kendim çizdim, kendim hayal ettim buranın bütün projesi bana ait. Düz duvardı burası. Farklı düşüncelerim var onları şimdilik açıklamak istemiyorum. Daha başka projelerim var. Moda hakkında  ofisim yoktu daha önce onun içinde buraya geliyorlar mesela. Hayallerimin çoğu gerçekleşti. Kendini prenses gibi hissetmek isteyen herkesi buraya bekliyoruz.”

 

 

 

Bu haber 812 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...