“HERKESTEN TEŞEKKÜR ALDIK”

3 Nisan 2018 18:33

Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Cevat Gençay, partisinin Mart ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısına katılan Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ziyaretini değerlendirdi.

Gencay, şu değerlendirmede bulundu:

“Isparta’da güzel bir organizasyon yaptık. Ispartalı iş adamlarımızdan oda başkanlarımızdan Barida Otel’de  200 kişilik bir davetiye çıkardık. Allaha şükür herkes katıldı. Gayet güzel bir program oldu. 3.5 saat yemekle beraber toplantı sürmesine rağmen kimse çıkmadı. Herkes merakla dinledi. Notlar aldı.Çünkü Türkiye’nin sorunları ve meseleleri çözüm yollarıydı.Oradaki toplantıdan çok güzel verim aldık.Geri dönüşümde herkesten teşekkür aldık.2. toplantı genişletilmiş il divan toplantısıydı.İnsanları davet ettik.Çok güzel bir katılım oldu. İlçe Başkanlarımız rapor verdi.Biz raporlarımızı sunduk.Genel başkan da çok memnun oldu.Çok güzel tepkiler aldık.Aradılar ziyaret ettiler.

Genel başkanda teşekkür etti. Hatta biz buradan ona hediyeler de verdik. Oradan da bize genel merkezden teşekkür ettiler.Isparta için yaptığımız bu program bizim için dönüm noktası oldu.Artık sokaklar da bile genel başkanı çok taktir ettiklerini durdurup söyleyenler tebrik edenler dik duruşunda dolayı her kesimden tebrik ediyorlar.Türkiye’nin gerçek sorunlarıyla ilgilendiği için memnun herkes , sizden başka dile getiren yok diyorlar.”

 

 

Bu haber 415 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...