Halk Oyunlarında Hızırbey Ortaokulu Rüzgârı

3 Nisan 2018 18:51

Eğirdir’de yapılan Geleneksel düzenlemeli ve geleneksel düzenlemesiz Kulüpler Halk Oyunları Yarışmasında Hızırbey Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Isparta Merkez Halk Eğitim Spor Kulübü Geleneksel düzenlemesiz küçükler dalında grup yarışmasında birinci olarak Türkiye Finallerine gitmeyi başardı.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2018 yılı faaliyetleri arasında yer alan Geleneksel düzenlemeli ve geleneksel düzenlemesiz Kulüpler Halk Oyunları Yarışması Eğirdir’de hafta sonu yapıldı.      

Isparta ekiplerinden sadece tamamı Hızırbey Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Isparta Merkez Halk Eğitim Spor Kulübü Geleneksel düzenlemesiz küçükler dalında grup yarışmasında birinci olarak Türkiye Finallerine gitmeyi başardı.

Okul Müdürü Tevfik Akar: "Bu başarıda emeği geçen çalıştırıcımız Hüseyin Göksoy hocama, hep destek tam destek olan velilerimize, özverili çalışan öğrencilerimize, akademik

başarıları ile derslerindeki takviye çalışmaları için okulumuzun çok değerli öğretmenlerine,her türlü desteğini esirgemeyen Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürümüz İhsan Arıcı ve müdür yardımcısı Abdullah Uygun ile ismini sayamadığım emeği geçen herkese şahsım ve okulumuz adına teşekkür eder Şükran’larımı sunarım. İki yıllık bir okul olmamıza rağmen adından her alanda söz ettiren Hızırbey Ortaokulu ailesinin idarecisi olmaktan her zamanki gibi bir kez daha mutlu oldum. Farklı olabilmek için farkındalık oluşturmaya ve çok çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Bu haber 946 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...