İYİ Parti Kurultayı’na Isparta’dan büyük katılım

3 Nisan 2018 18:53

İYİ PARTİ 1. Olağanüstü Kurultayına Isparta ve ilçelerden 22 otobüs ile yaklaşık 1000 kişilik bir katılım sağlandı.

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, kurultayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Yurt genelinde tüm İYİ Partililer, 1. Olağanüstü Kurultaya katılmak üzere başkent Ankara’da tek yürek oldu.

Başkentimize düğün konvoyu gibi dört bir koldan giren ve polis kayıtlarına göre (özel taşıtlar hariç) 1500 aracın katıldığı, kongrenin yapılacağı Ankara Spor Salonu’ndaki onbinlerce insanın, devlet ve belediye desteği olmadan bu muhteşem atmosferi oluşturması beklediğimiz bir ortam olmasına rağmen tüm İYİ’ler gibi beni de oldukça mutlu etti. Üstelik salonun alt ve üst fuayenleri, koridorları, merdiven basamakları dolu olduğu gibi salonun dışında da dev ekran karşısında on binlerce kişi yer aldı. Bu mekanlarda yer bulamayan binlerce İYİ Partililer de Anıtkabir ziyaretinde bulundu, Gençlik Parkı’nda diğer illerden gelen İYİ ler ile birlikte gönül köprüleri oluşturdu.

Ufak açılışlarda veya gösterilerde bile yer alan yancı medya bizim Kurultayımızı birkaç saniyelik görüntü ile geçiştirse de sosyal medya hesaplarında yayınlanan kurultayın atmosferi herkesi büyüledi. Kayıtlarda salon içinde 50 bin kişi, salon dışında ise bunun iki katı insan ile gerçekleştirilen kurultay,  izleyenlere “işte bu” dedirtti.  Bu arada yayınımızı canlı olarak sunan İlimiz Isparta TV ye ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.

İlimizden de ilçelerimizle birlikte 22 otobüs ile yaklaşık 1000 kişilik bir katılım oldu.  Kurultayımızda delege olarak oy kullanacak arkadaşımız ile birlikte oyumuzu kullandık.

Partimiz kurulurken, Parti kurun, boyunuzun ölçüsünü alırsınız demişlerdi, İYİ Parti’yi kurduk, Olağanüstü kongremizi de yüz elli bine yakın bir katılım ile gerçekleştirdik ancak, boyumuzun ölçüsünü alacak metre bulamadık.

 Seçimler ve boy ölçüsü alacağımız günler yakındır.

İYİ  de ve güzelde buluşmak dileğimle...

Bu haber 410 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...