25 İşyerinden oluşan Modern bir iş merkezi yatırımı

5 Nisan 2018 15:21

1 yıl önce hizmete giren Şehir Hastanesi, Isparta’nın ticari aksını değiştirdi. Şehir Hastanesi karşısında atıl fabrikaların bulunduğu alanda yeni yeni iş merkezleri inşa ediliyor. Tüfekçi ailesi, 7 bin m2’lik alanda içerisinde 25 işyerinin bulunduğu açık ve kapalı otoparklı iş merkezi için inşaata başladı.

Kaçıkoçlara ait fabrika sahasını satın aldıktan sonra yatırım planlaması yapan Tüfekçi Ailesi, 7 bin m2’lik alanda iş merkezi projesi geliştirdi. Mimar Muhammed Tüfekçi tarafından hazırlanan 25 işyerinden oluşan MSH İş Merkezi’ne inşaata başlandı. 2-3 ay içerisinde bitirilmesi planlanan MSK İş Merkezleri’nde açık ve kapalı otoparklar ile dükkanlar için depolama alanı bulunuyor.

Mimar Muhammed Tüfekçi, projeyle ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı:

“Projemizde 25 dükkan yapıyoruz. 22 tanesi 70 m2’den oluşuyor. Eczane, medikal ağırlıklı dükkanlar. 3 tane de 800 m2’lik işyerleri yaptık. 7 bin m2 inşaat alanımız var. Depo alanlarımız var. Açık ve kapalı otoparklarımız mevcut. İşletmeye gelenler araç park edecek yer sıkıntısı yaşamayacaklar. Depreme dayanıklı olması için prefabrik yaptık. Maliyetler daha yüksek olmasına rağmen prefabrik tercih ettik.

Bu bölgede yatırıma devam edeceğiz. Yaptığımız yer 10 bin öğrenci kapasitesi olan Eğitim Kompleksi, 5 bin kişilik öğrenci yurdunun bulunduğu öğrenci ağırlıklı bir merkez. Şehir Hastanesi dolayısıyla personel ağırlığı var, hasta yoğunluğu var. İnşallah buradaki işyerlerinde 100 kişiden fazla istihdam sağlanacak.”

                1994 yılında Isparta’da doğan Muhammed Said Tüfekçi, ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nü kazandı. 3.5 yılda bu üniversiteden mimar olarak mezun olan Muhammed Said Tüfekçi, dil eğitimi için Malezya Kuale Lumbur’a gitti. Amerikan Dil Kursu’nda dil eğitimi gören Tüfekçi, Bosna-Hersek’te mimari anlamda tarihi binaları inceleme çalışması yaptı, Malezya’da çağdaş mimari odaklı gezilere katıldı.

MSH İŞ Merkezleri Kiralama için Bilgi

0537 369 69 00

Bu haber 463 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...