AK Parti Kadın Kolları fidan dikti

6 Nisan 2018 15:02

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ağaç dikme etkinliği yoğun ilgi gördü. Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, “Amacımız, toplumu fidan dikimine özendirmek ve ağaçların, çevrenin korunması konusunda bir farkındalık yaratmak” dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ağaç dikme etkinliğine, İl Başkanı Sevim Köse ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra gönüllü parti üyelerde katıldı. Ak Parti Isparta Kadın Kolları Hatıra Ormanı ağaçlandırması için partili hanımlar tarafından 225 tane Sedir ağacı dikildi.

Orman Bölge Müdürlüğü is birliğiyle yapılan etkinlikte AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse şunları söyledi:

"Ormanlar, Allah’ın biz insanlar için yarattığı sayısız faydası bulunan, bakmaya doyamadığımız yemyeşil alanlardır. Dünyada ormansızlaşmanın en büyük nedeni ise maalesef yine insandır. Bugün dünya üzerinde bir kişi için yaklaşık 7 ağaç kesilmektedir.Ormanlar, gelecek nesillere aktarılma zorunluluğu olan doğal alanlardır.Ormanlar, bugün bize yarın ise gelecek nesillere lazım.Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın en iyi yolu ise ormanları korumak ve ağaçlandırma çalışmaları yapmaktır.

Bizler de Ak Parti Kadın Kolları olarak, üzerimizde taşıdığımız emaneti çocuklarımıza daha iyi bir şekilde teslim etmek için, bugün burada Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman ve İşletme Müdürü Hüseyin Divrik'in de desteğiyle, Isparta’da kurak alanlarımızı ağaçlandırmak adına 225 tane Sedir ağacını dikmek üzere toplanmış bulunmaktayız.

Amacımız, toplumu fidan dikimine özendirmek ve ağaçların, çevrenin korunması konusunda bir farkındalık yaratmak. Amacımız, bir fidanda biz dikerek yaşadığımız çevreye katkıda bulunmak.Eğer ormanlarımızı korursak, kaybettiklerimizin yerine de yenilerini koyarsak havamızı, suyumuzu, bitkilerimizi, hayvanlarımızı ve kendimizi korumuş olacağız.Hepimizin ortak geleceği için yapacağımız en iyi şeylerden biri de fidan dikmektir."

Bu haber 616 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...