Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliğinde buluşuyor

9 Nisan 2018 18:20

Isparta Karması, TÜFAD tarafından Antalya Side’de düzenlenecek olan U-12 Yaş Grubu’nda oldukça iddialı.

TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) 5.Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’ne 50 takım, seçilmiş 600 yetenekli futbolcu adayları katılıyor.

TÜFAD’ın 2015 yılından beri başarıyla sürdürdüğü, Türk futboluna genç yetenekleri kazandırmak ve sporcu veri tabanı oluşturmak amacıyla düzenlediği U-12 yaş grubu futbol şenliği Antalya Manavgat'ta 21-23 Nisan tarihleri arasında Side Sueno Hotel’de gerçekleştirilecek.Türkiye genelinde TÜFAD Şubelerimiz tarafından sadece amatör takımlarımız taranarak oluşturulan TÜFAD İl karmaları 3 gün boyunca şenlik havasında müsabakalar oynayacaklar boş vakitlerinde de sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunacaklar.

TÜFAD Yetkilileri, “TÜFAD olarak her yıl bu etkinliğimizle ülkemizin en ücra köşeleri bile taranarak yaklaşık 20 bin çocuğumuza ulaşılmakta ve en yeteneklilerini Antalya'da toplamaktayız. Bu şenlikte çocuklarımız gerek Genç Milli takım antrenörleri, gerek profesyonel takımların oyuncu izleme ekipleri tarafından takip edilmekte ve tespit edilen futbolcularımızın profesyonel takımlarımızın alt yapılarına oradan da Genç Milli takımlara kazandırıldıklarını memnuniyetle takip etmekteyiz. Bu etkinliğimizin başarıyla gerçekleşmesi yönünde büyük emek sarfeden Şube Başkanlıklarımıza, kulüplerimize,antrenörlerimize,sporcularımıza ve ailelerine çok teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

                Çocuğun ve topun olduğu her yerde TÜFAD olacaktır diyen Isparta Şube Başkanı Durmuş Türkmen, Isparta karması olarak Erol Yedibela ve Mehmet Sarı öncülüğünde Isparta karmasının oluşturulduğunu bildirdi.

Antrenör Yedibela ise “Isparta karması olarak 2006 doğumlularda çocuklarımız sahada olacak. 81 ilden katılım olduğu turnuvada Isparta’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 

 

Bu haber 687 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...