Başkan Günaydın’dan Polis Haftası mesajı

10 Nisan 2018 18:25

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ‘Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173.Yıldönümü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Günaydın’ın mesajı şöyle: “Türk milletinin emniyet ve asayişini sağlamak için fedakârca çalışan Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünün içinde bulunmaktayız.

Huzurun, güvenliğin ve kamu düzenin teminatı olan Türk polisi, ortaya koyduğu hizmetleriyle ve gösterdiği mücadele azmiyle milletimizin haklı gururu olmuştur.

Sahip oldukları vatan sevgisiyle gece demeden, gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimizin bizim açımızdan kıymet ve önemi çok fazladır.

Özellikle terör ve bölücülük başta olmak üzere, suç ve suçlulara karşı gösterilen eşsiz mücadelede Türk polisinin çok büyük rolü ve payı bulunduğu tartışma götürmez bir gerçektir.

Polisimiz çaresizlere uzanan el, masumları kollayan güvence ve zalimleri sindiren kamu gücü olarak milletimizin haklı sevgi ve itimadını kazanmıştır.

Türk milletinin birliğini ve bütünlüğünü korumak amacıyla gösterilen takdire şayan gayretin özünde ve merkezinde şüphesiz Türk polisi vardır.

Bu itibarla emniyet teşkilatımızın tüm mensupları millet olarak iftihar kaynaklarımız arasındadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünde, tüm polislerimizi kutluyor, hepsine en içten sevgilerimi sunuyorum.

Görevlerini icra ederken şehit düşmüş tüm kahramanlarımıza da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor,  gazilerimizi minnetle anıyorum.

Bu haber 473 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...