EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN GURUR GÜNÜ

11 Nisan 2018 18:31

Polis Teşkilatının 173. yıldönümü dolayısıyla Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bir tören düzenlendi. Törenin ardından Vali Günaydın ziyaret edildi.

Polis Teşkilatının 173. yıldönümü dün  09:30’da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında etkinlikle kutlandı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Cengiz Sağlam ve Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gürses’in Atatürk anıtına çelenk sunumundan sonra İstiklal Marşı ile tören sona erdi.

Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Gürses ve yönetim kurulu üyeleri Vali Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Vali Günaydın, “Emniyet teşkilatımız vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini canla başla korumaktadır. Vatandaşlarımıza huzur getirmektedir. Vatandaşlarımızla emniyet teşkilatı el ele çalışmaktadır. Gerek üniversite gerek okul önlerinde çocuklarımızın her türlü korunması için mücadele etmektedir. Son zamanlarda kafelerde de sık sık denetlemeler yapılmaktadır. Çok başarılı bir yıl geçirdik. Polis teşkilatının 173. yılını kutlarım” dedi.

Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Gürses ise “Dernek olarak 2007 yılında kurulduk  150 üyemiz var. Biz emekli olmadık. Gerek çalışan arkadaşlarımıza gerekse maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize giysi ve kırtasiye yardımlarında bulunuyoruz. Polis emeklileri hiçbir zaman kendilerini emekli olarak kabul etmemiştir. Bizi huzurunuza kabul ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu haber 496 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...