TED kurumsal kimliği elden bırakmıyor

12 Nisan 2018 18:04

TED Genel Merkezinden TED Isparta Koleji Öğretmenlerine  Yönelik Akademik ve Rehberlik çalışmaları kapsamında bir çok önemli konu ele alınarak değerlendirildi.

Her yıl olduğu gibi Türk Eğitim Derneği (TED) eğitim uzmanları 10 Nisan Pazartesi günü TED Isparta Kolejine bir ziyaret gerçekleştirdiler. Söz konusu ziyarette okul geliştirme koordinatörlüğünden Uzman İsmet Malakçıoğlu ve TED Ankara Kolejinde uzun yıllar öğretmenlik yapmış ve akademik rehberlik desteği verecek danışmanlar çalışmalarını yürüttüler.

Türk Eğitim Derneği eğitim uzmanları TED Isparta Koleji İlkokul ve Ortaokulda ders gözlemleri, sınıf ve branş öğretmenlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapılarak etkinlik hazırlama, ödev hazırlama, veli-öğretmen iletişimi, ders işleme teknikleri, sınıf yönetimi, takım çalışması ilkeleri, öğretmenlerin tutum ve davranışları olmak üzere birçok önemli konu ele alınarak değerlendirildi.

PDR Uzmanı Beyza Öğetürk,  TED Isparta Koleji PDR uzmanları ile bir araya gelerek okul ders programına uygun olarak bireysel çalışmalar yaptılar. Kırk yıldır TED Ankara Kolejinde eğitim alanında görev yapmış olan Mustafa Ütsünışık ise TED Isparta Koleji yöneticilerine ve İngilizce zümre başkanlarına yönelik uluslararası programlar hakkında tüm gün eğitim verdi. Katılımlarından dolayı TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin Bilge TED Genel Merkezine ve Danışmanlara TED Isparta Koleji adına teşekkür etti.

Bu haber 632 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...