Ünlü sanatçı Esat Kabaklı’nın sağlık durumu iyi

12 Nisan 2018 18:05

Türk Halk Müziği sanatçısı Esat Kabaklı, Burdur’da geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Kabaklı Isparta Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kabaklı’nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ESAT KABAKLI’NIN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

BURDUR'un Karamanlı ilçesi yakınlarında otomobiliyle trafik kazası geçiren Türk Halk Müziği sanatçısı Esat Kabaklı sevk edildiği Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastane yönetimini arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Feridun Ruşen Keskin ise, Esat Kabaklı'nın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu Esat Kabaklı'nın yaklaşık 18.45 sıralarında ambulans ile hastaneye getirildiğini anlattı. Geldiğinde genel durumu iyi olduğunu belirten Keskin, tahliller sonucuna baktığımızda sol ön kolda parçalı kırık, beraberinde sol akciğerde ezilm mevcut olduğunu söyledi. Daha sonra kendisini kırık için atele aldıklarını anlatan Keskin, "Arkasından hastamızı kontrol altında tutmak için yoğun bakıma yatırdık. Genel durumu iyi ve şuuru açık ve bilinci yerindedir.

Hayati tehlikesi yönünden 24 saat geçirmesi uygun olacaktır. Şuan bir sıkıntımız yok" dedi. Esat Kabaklı'nın yakınlarının hastaneye gelmek için yolda olduklarını söyleyen Keskin, panik olmasınlar diye genel durumu hakkında bilgilendirdiklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Esat Kabaklı'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldığını söyleyen Başhekim Keskin, sağlık durumunu izah ettik. Herhangi bir sıkıntı yok.

Hastanemizde bir kaç gün misafir edeceğiz. Durumuna göre tekrar değerlendireceğiz" dedi.

 

 

Bu haber 423 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...