ÇARIKSARAYLAR’A BUTİK HASTANE

12 Nisan 2018 18:08

Kasabanın AK Partili Belediye Başkanı Özcan Turhan’dan örnek bir proje daha. Isparta’da ilk kez bir kasabada ‘Sağlıkevi’ adı altında Butik Hastane yapılıyor.

Şarkikaraağaç’ın Çarıksaraylar Kasabası’nda örnek projelere imza atılıyor. İktidarın nimetlerinden faydalanmasını iyi bilen AK Partili Belediye Başkanı Özcan Turhan, kasabanın önemli bir ihtiyacına çözüm buldu. Çarıksaraylar Belediyesi’nin eski hizmet binası yanında bulunan, eskiden Zabıta Amirliği olarak kullanılan 2 katlı binanın bulunduğu alan bedelsiz olarak Sağlık Bakanlığı’na devredildi. Bakanlık burada 2 doktor ve 2 hemşire ile sürekli hizmet veren bir Sağlıkevi yapacak. Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan, proje için ‘küçük hastane’ tanımlamasını kullanıyor.

Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan, kasabaya yapılacak mini hastane için eski Zabıta Amirliği binasının yıkımını gerçekleştirdiklerini söyledi. Belediye olarak binayı yakıp, arsayı boş olarak Sağlık Bakanlığı’na devrettiklerini kaydeden Turhan, “Sağlık Bakanlığımız burada 2 doktor, 2 hemşiresi olan ve sürekli çalışan bir hastane yapacak. Projemiz bakanlık tarafından onaylandı. Zemin etüdü süreci tamamlandı. İnşallah kasaba halkımızın sağlık hizmetine sunulacak. Proje, Isparta’da bir ilk olacak” diye konuştu.

Belediye Başkanı Özcan Turhan, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak hastane yakınında özel bir işletmeciye eczane de açtıracaklarını sözlerin ekledi.

 

Bu haber 534 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...