Tural güven tazeledi

12 Nisan 2018 18:16

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, yürüttüğü 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği’nin Başkanlığına yeniden seçildi.

S.S. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliğimizin 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Genel Kurul toplantısına Teskomb Genel Başkan Vekili Mustafa Alan katıldı. Kongrenin Divan Başkanlığını da Mustafa Alan yaptı.

Gerçekleştirilen genel kurula tek liste halinde giren mevcut başkan Ahmet Tural, üyeleriyle oylarıyla yeniden seçilerek güven tazeledi. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanlığına seçilen Ahmet Tural, seçimin ardından şöyle konuştu: Teskomb Genel Başkan Vekilimiz Mustafa Alan, Bölge Birliğimiz Yönetim, Denetim Kurulu Üyelerimiz, Kooperatif Üst Birlik Temsilcilerimiz ve Değerli Misafirlerimizin katılımları ile birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık.

Toplantıda yapılan seçim sonucunda bizlere yeniden görev vererek onurlandıran Üst Birlik Temsilcilerimize teşekkürlerimi sunar, Toplantımızda alınan kararların Bölgemiz ile Esnaf ve Sanatkarlarımız açısından hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

 

Bu haber 456 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...