Traversleri yüklerken suçüstü yakalandılar

2 Şubat 2013 12:19

Devlet Demir Yollarına ait raylarda bulunan ahşap traverslerin çalınması olayları ile ilgili tedbir alan Jandarma ekipleri, Denizli’den gelen 6 şüpheli şahısı, traversleri araçlarına yüklerken suçüstü yakaladı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Isparta İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Devlet Demir Yollarına ait raylarda bulunan ahşap traverslerin çalınması olayları ile ilgili olarak son bir ay içerisinde meydana

gelen (7) olaya karışan (36) şüphelinin yakalanması üzerine benzer hırsızlık olaylarının

artarak devam edeceği değerlendirilmiş olup, bu kapsamda hırsızlık olaylarının yapılabileceği

muhtemel alanlarda gerekli tedbirler alınmıştır.

Demiryolunun geçtiği güzergah üzerinde devriye faaliyetleri yoğunlaştırılmış ve bölge takip edilmeye başlanmıştır. Bölgede şüpheli iki aracın görülmesi üzerine mevcut tedbirler arttırılmış, yapılan takip sonucu Denizli ilinden gelen ve söz konusu traversleri yükleyen (6) şüpheli şahıs 30 Ocak 2013 günü Jandarma ekipleri tarafından suç aletleri (2 Adet araç ve 84 adet travers) ile birlikte suçüstü yakalanmışlardır.

C.Savcısının talimatları doğrultusunda suçta kullanılan (2) adet araç ile çalınan (84) adet ahşap travers muhafaza altına alınmış olup, çalınan traverslerin lüks binaların ahşap kaplamalarında kullanıldığı, bir kısmının ise yakacak olarak piyasa sürüldüğü değerlendirilmektedir.

Olayla ilgili olarak yakalanan (6) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir” denildi.

Bu haber 712 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...