Adar ve ekibi yeniden aday

13 Nisan 2018 18:29

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimlerinin ardından bu hafta sonu da Ticaret Borsasında seçim heyecanı yaşanacak. Cumartesi günü yapılacak seçimlerde mevcut başkan Ahmet Adar ekibi ile birlikte yeniden aday.

Isparta Ticaret Borsası’nda 14 Nisan’da yönetim organlarını belirleyecek seçimler yapılacak. Meslek Komitesi olmayan ve meclisin çarşaf listeyle yapıldığı Isparta Ticaret Borsası’nda seçimler 14 Nisan tarihinde yapılacak ve 500’ün üzerinde üye oy kullanacak. Mevcut Başkan Ahmet Adar üçüncü dönem için tekrar aday. Zira, Adar ilk olarak 22 Ocak 2009 tarihinde yapılan seçimlerle göreve gelmiş ve 9 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimlerde de yeniden seçilmişti.

ADAR, 9 YILDIR GÖREVDE

Isparta Ticaret Borsasında üyeler seçimlerle ilk olarak 14 kişilik Oda Meclisi’ni belirleyecek. Meclis ise sonuçların kesinleşmesinin ardından 5 kişilik Yönetim Kurulu’nu seçecek. 9 yıldan bu yana başkanlık görevini yürüten Ahmet Adar yeniden aday olduğunu açıkladı. Seçim çalışmalarını sürdüren Ahmet Adar’ın seçimlere rakipsiz girmesi bekleniyor. Üçüncü dönem için aday olan Adar Isparta’ya hizmet etmek için aday olduğunu söyledi. Gerek Sanayi ve Ticaret Odasında gerekse Ticaret Borsası’nda meclis seçimlerinde bazı isimlerin değişmesi bekleniyor.

ITB’DE 500’ÜN ÜZERİNDE ÜYE OY KULLANACAK

Isparta Ticaret Borsasında 500’den fazla üye seçimlerde oy kullanarak odalarının yönetimlerini belirleyecekler.

 

 

Bu haber 488 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...