Borsa’dan Isparta’nın gururu Beşler’e ziyaret

14 Nisan 2018 12:42

ITicaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Selçuk, 30 ülkeye ihracat yapan Isparta markası Beşler Kuruyemiş’i ziyaret etti.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk, Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’nde 9 bini kapalı 15 bin m2’lik alanda faaliyet gösteren Beşler Kuruyemiş’i ziyaret etti. Ziyarette İşadamı Mustafa Özdemir de Borsa yönetimine eşlik etti. Beşler Kuruyemiş sahipleri Cengiz-İlhan Korkmaz kardeşler ile Hüseyin Özen, Borsa heyetine faaliyetlerini ve çalışmalarını anlattılar.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Beşler Kuruyemiş’in Isparta’nın gurur duyduğu bir şirket olduğunu söyledi. Isparta’nın köklü şirketi Beşler’in Korkmaz ailesinin de katılımı ile dünyaya açıldığını belirten Adar, “Sağolsunlar Isparta’mızı tüm yurt genelinde ve 30 ülkede temsil ediyorlar. Isparta’mızdan 30 ülkeye ihracat gerçekleştiriyorlar. Kendilerine tarım ekonomisine kattıkları değerden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

 150 kişiye istihdam sağlayan Beşler, kuruyemiş ve draje dalında 120 çeşit ürün üretiyor. Beşler, 30 ülkeye ihracatın yanı sıra 5 ilde 7 mağazada faaliyet gösteriyor.

 

Bu haber 958 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...