By-Pass’a başlamak için hazırız

14 Nisan 2018 12:44

Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ruşen Keskin, koordinatör hastaneden yeterlilik alır-almaz kalp ameliyatlarına başlanacağını açıkladı.

Isparta Şehir Hastanesi’nde ilk by-pass ameliyatı  geçtiğimiz yıl Kalp-Damar Cerrahı Başhekim Gökhan Saçkan döneminde Sağlık Bakanlığı Koordinatör Hastanesi İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden gelen bir uzman ekip tarafından gerçekleştirilmişti.

Aralık-2017’de Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine başlayan Uz. Dr. Ruşen Keskin, by-pass ameliyatı için gerekli olan malzeme ve diğer eksiklikleri tamamladı. By-pass ameliyatları için gerekli malzeme temini yapan, eksikliklerini gideren Isparta Şehir Hastanesi, yeterlilik izni için koordinatör hastane Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Uzman ekip, Şehir Hastanesi’nde gerekli

incelemelerini tamamladıktan sonra Şehir Hastanesi’ne by-pass yeterlilik izni verecek. Şehir Hastanesi’nde izin alındıktan sonra by-pass operasyonlarına başlanabilecek.

Isparta Gazetesi muhabirinin sorularını yanıtlayan Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ruşen Keskin, by-pass operasyonları için hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Keskin, ameliyatların başlanabilmesi için Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yeterlilik izni beklediklerini açıkladı.

 

 

Bu haber 429 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...