DEV ADAMLAR, 2’DE 2 PEŞİNDE

14 Nisan 2018 12:51

Isparta Belediyesi Basketbol Takımı, cumartesi günü Söğütsen Seramik ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde 2. hafta heyecanı yaşanıyor. Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımı 4.Bölgede Muratpaşa Belediyesi, Söğütsen Seramik ve Tarsus Amerikan Koleji ile birlikte gurup birinciliği mücadelesi veriyor.

İlk maçında Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı kendi evinde Tarsus Amerikan Koleji’ni 74-63 yenerek sezona süper bir başlangıç yapmıştı.

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı ikinci karşılaşmasını 14 Nisan Cumartesi günü Ankara Spor Salonunda Saat 16.00’da Söğütsen Seramik ile oynayacak.   Pembe-yeşilliler, Antrenörleri Süleyman Kaya, Ramazan Kayacan ve Turusan Yolcu eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.Isparta Belediyesi Basketbol Takımı kadrosunda Turgay Tatlı, Murat Karakaya, Ömer Faruk Bilge, Yusuf Morsümbül, Dündar Yalvaç, İlker Burak Kaya, Bekir Emre Sarı, Ersin Bingöl, Ali Çağatay Gürbüz, İbrahim Gürsan, Alihan Bayındır ve Sedatcan Özşar isimli sporcular yer alıyor.

Bu haber 487 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...