Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Ankara’da

16 Nisan 2018 18:00

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Ankara çıkarması yaparak Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ettiler. Heyet ziyaretlerinde Isparta Milletvekillerine Odanın projeleriyle ilgili olarak bilgiler verdiler.

YALTSO’nun TBMM’yi ziyaret eden heyetinde Meclis Başkanı M. Afşin Durutürk, Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kurucu, Başkan Yardımcısı Serkan Öztürk, Yönetim Kurulu Sayman üye Nuri Çoban ve Yönetim Kurulu üyeleri Uğur Tahta, Cevat Özuğur, Ercan Yusuf Kodaloğlu yer aldılar.

Heyet ilk ziyaretlerini TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile makamında gerçekleştirdi. Bilgiç konuşmasında; “Yeni yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun, Odamız bölgemiz açısından çok önemli itici bir güç, bu güç ile bölgemiz çok ileriye taşınacaktır. Başta OSB nin bir an evvel hayata geçirilmesi bu süre zarfında oluşabilecek tüm pürüzlerin giderilmesi gerekmektedir, benim üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım’ dedi. Bilgiç konuşmasının devamında, ‘Üniversite ilçemizde ve bölgemizde hem ekonomik hem de sosyolojik açıdan çok önemli bir yeri var, Odamız üniversitemiz ile birlikte çalışmalar yaparak öğrencilerimizin ilçemizden talepleri alınarak ortak bir fikir birliğine varılması gerekiyor”  dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kurucu, “Göreve geldiğimiz ilk yönetim toplantımızda OSB konusunu ele aldık, bölgemizin gelişimi için en önemli konunun OSB olduğunu çalışmaların ivme kazandırılarak acilen sonuca ulaştırılması kararını verdik, en kısa zamanda sizlerin de destekleriyle bölgemize OSB’yi kazandıracağız.

YALTSO olarak üniversitemizi önemsiyoruz, öğrencileri kendi evlatlarımız kendi misafirimiz gibi görüyoruz. Onların sorunlarını ele alacağımız platformlar oluşturarak hep birlikte güzel projeler üreteceğiz” dedi.

     Karşılıklı mülahaza ortamında geçen görüşme karşılıklı dilek ve temennilerle son buldu.

Heyetimiz daha sonra Isparta Milletvekili Sayın Said Yüce ile TBMM lobisinde bir araya geldiler. Milletvekili Yüce, yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti, karşılıklı istişarelerde bulunarak bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Heyet son olarak Isparta Milletvekili Sayın İrfan Bakır ile makamında görüşme sağladılar. Bakır Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti, çalışmalar kapsamında ilçe ve bölge için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu bildirdi. Başkan Yalçın Kurucu, Milletvekillerine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederek, “Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim”  dedi.

 

Bu haber 468 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...