İyi’lik Rüzgârı Bu Kez Yalvaç Ve Şarkikaraağaç’ta

17 Nisan 2018 14:38

Daha önce Eğirdir İlçesine ziyarette bulunan İYİ Parti İl Başkanı Mustafa ŞİMŞEK ve yönetim kadrosu bu kez de Yalvaç ve Şarkikaraağaç ilçelerine ziyarette bulundu.   

14 Nisan cumartesi günü il yönetimi ile birlikte Yalvaç’a giden ŞİMŞEK ve ekibini İYİ Parti İlçe Başkanı İlhan YÜKSEL ve yönetimi karşıladı. Öncelikle Öz Yalvaç Gazetesine ziyarette bulunan ekip, ardından Yalvaç esnafını tek tek ziyaret edip, asırlık Çınaraltı kahvelerinde halk ile sohbet ettiler.

Ardından Şarkikarağaç’a hareket eden ekibi bu kez de İYİ Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Cemil ÇELİK ve yönetimi karşıladı. Parti binasında yapılan sohbetin ardından burada da esnaf ziyaretleri yapıldı, bu bir ilk tanışma olarak ziyaretini tanımlayan İl Başkanı Mustafa ŞİMŞEK yakın bir zamanda esnafa daha fazla vakit ayırarak tek tek sorunlarını dinleyeceklerini ifade etti.

ŞİMŞEK, Partimiz yeni kurulmuş olmasına rağmen, halkın umudu ve beklentisinin oluştuğu bir parti haline geldi. Bize düşen en büyük görev, halkımızın umudunu yeşertmek ve söndürmemek olacaktır, dedi.

 

Bu haber 553 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...