‘ITSO’yu Türkiye genelinde başarıya taşımak istiyoruz’

20 Nisan 2018 15:14

ITSO 13. Meslek Grubu Komite Başkanı ve aynı zamanda Kuyumcular Odası Başkanı Ayhan Akbay, yeni dönemde ekip arkadaşlarıyla koordineli bir şekilde çalışacaklarını söyledi.  Akbay, “Örnek çalışmalara imza atacağız” dedi.

                Sporun duayen hocası, Kuyumcular Odası Başkanı, ITSO 13. Meslek Grubu Komite Başkanı Ayhan Akbay, yeni dönemde ekip arkadaşlarıyla koordineli bir şekilde çalışacaklarını söyledi.  Ekibiyle birlikte ITSO Başkanı Başdeğirmen’i de makamında ziyaret eden Akbay, şu açıklamalarda bulundu:

                “Bildiğiniz üzere 14 Nisan 2018 cumartesi günü meslek grupları Ticaret ve Sanayi Odası yeni başkanı Şükrü Başdeğirmen bey tekrar göreve getirdi. Şükrü Bey gerçekten işinde ciddi saygın ve çalışkan dürüstlüğüyle  tanınan Isparta’yı çok seven bir arkadaşımız. Aynı şekilde ekibi ve çalışanları aynı duygularla kutlamak istiyorum ve Isparta’mıza tekrar hayırlı uğurlu olsun.

16 Nisan 2018 günü saat 11.00’de başlayan meslek grupları komite başkanlıkları seçimi İTSO başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında 17 meslek grubunun komite başkanları seçimi yapıldı. Benim meslek grubunda bulunduğum 13. Meslek grubu maden, kimyasal oyuncak ve hediyelik eşya grubu da komite arkadaşlarımız ve sayın Şükrü Başdeğirmen’in de  diyaloglarıyla beni komite başkanı seçtiler.

Yardımcımı da kuyumcu arkadaşımız Emre Yılmaz olarak ben değerlendirdim. Geçen yılda komite başkan yardımcısıydım. Amacımız Isparta Ticaret ve Sanayi Odasına geçmiş yıllarda Isparta’da yaptığı çok güzel çalışmalardan sonra daha ileriye götürmek. Şükrü Başdeğirmen’in ekibi diğer komitelerimizle yapacağımız başarılı çalışmalarda Isparta’da örnek çalışmalar yapacağımıza inancım tamdır. Bugünde kuyumcular odası olarak aynı zaman da kendilerini ziyarete gittik. Başarı dileklerinde bulunduk.

Komite başkanı olarak değerlendirmelerimiz de diğer meslek gruplarıyla istişarelerimiz de değerleri çok daha fazla ortaya koymuş olan arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmaları her ayın 1. haftasında ve çarşamba güne saat 9.00’da değerlendirdik. Bundan sonraki zamanda daha ciddi daha kavramlı, daha Isparta Ticaret ve Sanayi Odasına ve Şükrü Başdeğirmen’e yardımcı olmak gayesiyle değerlendirmemizi yapıp ITSO’yu Türkiye genelinde başarıya taşımak olacak.”

 

Bu haber 389 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...