Özel Günlerinizin adresi BİMOLA Kafe

20 Nisan 2018 15:14

BİMOLA Kafe, nişan, doğum günü, mezuniyet ve özel günlerinizde 120 kişilik salonuyla hizmete hazır. Pastadan, tatlılara, yemek çeşitlerinden, dondurmaya kadar bir çok lezzetin adresi olan BİMOLA, geniş menüsüyle müşterilerini bekliyor.

                Isparta’ya yeni bir işletme daha kazandırıldı. Yaklaşık 20-25 yıldır bu mesleğin içerisinde olduğunu söyleyen BİMOLA Kafe İşletmecisi Adem Aybay  2017 yılının eylül ayından buyana işletmeyi açtıklarını söyledi.  Açıldıkları günden beri müşterilere en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getiren  İşletmeci Adem Aybay  Bimola Kafede yaş pastadan kuru pastaya, yiyecekten içeceğe, sıcak simit, poğaça, ekmek çeşitleri, tatlı çeşitleriyle 120 kişilik salonlarında düğün, nişan, doğum günü ve mezuniyetlerde en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını kaydetti.

“HERŞEYİMİZ KENDİ İMALATIMIZ”

               Kafelerinde yaptıkları lezzetli yiyeceklerin tarifini kendisi verdiğini dile getiren Adem Aybay, yaptığı yiyeceklerin diğer yiyeceklerden farklı oluğunu ve tadan kişilerin bunu fark edeceklerini her şeyin kendi imalatları olduğunu söyledi.

“ÖZEL GÜNLERİNİZDE YANINIZDAYIZ”

BİMOLA kafede bir çok yiyecek çeşidinin olduğunu müşteri ne isterse onu sunabileceklerini dile getiren işletmeci Aybay kendilerine öğrencilerden, öğretmenlerden ve bir çok kesimden talep olduğunu toplu yemek iftar yemeği programları yapacaklarını söylerken şu açıklamalarda bulundu: 

“GELENLERDE TEKRAR GELİYOR”

“Toplu yemekler veriliyor. İftarda da akşam yemeklerimiz olacak. Toplu gruplar alacağız yine. Sabah kahvaltıları alıyoruz. Öğrenciler, okullar, öğretmenler bizi tercih ediyorlar sağ olsun Isparta’nın her yerinden okullar geliyor. Yemek çeşidi olarak müşterinin her istediği yemeği yapabiliyoruz.  Gruplarda müşterinin isteğine göre menü oluşturabiliyoruz.  Onun haricinde günlük olarak standart pizza, hamburger, tost, fast-food çeşitleri körili tavuk, ızgara köfte olsun her şeyi yapıyoruz. Wafflemiz var özellikle tutuluyor burada. Müşteriler burada aradığı her şeyi bulabiliyor.  Tatlı çeşitlerimiz baklava, tulumba ne arasanız her şey mevcut. Kahve çeşitleri dondurma. Ücretsiz çocuk oyun alanımız var. Kafemize herkesi bekliyoruz. Gelsinler, görsünler bir çayımızı kahvemizi içsinler tanışalım.  Gelenlerde tekrar geliyor’’ diyerek sözlerini tamamladı.

İLETİŞİM KANALLARI:

ADRES: Davraz mah. 3972 Sokak No:4/22 Isparta Memursen sitesi

GSM: 0552 206 95 32

TEL 0246 242 55 44

 

 

Bu haber 450 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...