DAVRAZSPOR YENİ BAŞKANINI ARIYOR..

20 Nisan 2018 15:15

Isparta Davrazspor’un 25 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Kongresinde kimin başkan olacağı ise merak konusu. Camiada Başkanlık için Davrazspor’n eski Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül ile Ispartaspor’un unutulmaz başkanı Atakan Yazgan’ın ismi geçiyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi ve Play-Out maçlarının tamamlanmasının ardından Isparta Davrazspor’da gözler Olağanüstü Kongreye çevrildi.  Olağanüstü Kongresi 25 Nisan Çarşamba günü Davrazspor Tesislerinde (Özel İdare’de) saat 19.00’da yapılacak. Olağanüstü Kongrede çoğunluk sağlanamaması halinde 2 Mayıs Çarşamba günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

                Mevcut Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın,  “Çok para ve emek harcadım, yoğunda bir iş tempom var. İşlerimi, ailemi çok ihmal ettim. Ondan dolayı yeni dönemde aday olmayı düşünmüyorum. Olağanüstü kongreye giderek yeni yönetimi oluşturmaya çalışacağım” demişti.

                Bu açıklamaların ardından  gözler şimdi yeni başkanın kim olacağında. Camiada Başkanlık için Davrazspor’n eski Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül ile Ispartaspor’un unutulmaz başkanı Atakan Yazgan’ın ismi geçiyor

BU FOTOĞRAF ÇOK KONUŞULDU

                Önceki gün akşam Eski Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, Isparta sorunlarına öncülük eden Mustafa Kaya, Kahramanmaraşspor’un eski Başkanı Feridun Kolat, Çengelköyspor’un Genel Kaptanı hemşerimiz Selim Günşan ve Isparta ve  Davrazspor aşığı Mehmet Serhan Kurt yemekte buluştular. Bu fotoğrafla ilgili acaba “Bülent Sarıgül Başkanlığı’nda yeni yönetim mi oluşuyor?” yorumları yapıldı.

İşadamı Bülent Sarıgül konuyla ilgili soruları cevapsız bırakırken önümüzdeki haftaya kadar yeni gelişmelerin olması bekleniyor.

 

Bu haber 574 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...