Altınkum Camii’nin yapımı sürüyor

2 Şubat 2013 14:10

Eğirdir’de yapımı ve çevre düzenlemesi çalışmaları hâlâ devam eden Altınkum Camiî’ni Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile Dernek Başkanı Hasan Tiryakioğlu birlikte gezdiler.
Altınkum Camiî Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Tiryakioğlu, Yardımcısı Mustafa Bilir, Muhasip üye Yusuf Kaptan ve cami imamı Yaşar Kaya birlikte Belediye’de kendisine yapılan ziyaret sonrasında Başkan Özmeral, fazla zaman geçirmeden Altınkum Mahallesi’nde inşa edien camiye giderek caminin iç ve dış kısımlarını gezdi. Başkan Özmeral, “Camimiz çok güzel yapılıyor. Büyük emekler veriliyor. Bu camimiz yapısı ve muhteşem görünüşü ile bir eser niteliği taşıyacak. Eğirdir’imize çok yakıştı. 2 minareli ve göl manzarasına hakim oluşu da ayrı bir özellik kazandırıyor. İçerisindeki mermer ve çini işlemeleri yanında mimari özellikleri de çok güzel olmuş. Emeği geçenlere ve yardımını esirgemeyenlere çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Camimizin eksiklikleri giderildikten sonra çevre düzenlemeleri de yapılınca daha güzel bir görüntü ortaya çıkacaktır.” dedi.
Altınkum Camiî Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Tiryakioğlu, Belediye’den devamlı destek aldıklarını belirtti. Tiryakioğlu, “Belediyemiz hep yanımızda olmuştur ve olmaya da devam ediyor. Yakın arkadaşımız olan Başkanımız bizleri yalnız bırakmıyor. Zaman zaman Camiî inşaatımızın çalışmalarını yerinde inceleyerek fikir alışverişi yapıyoruz. Belediye Başkanımıza samimi davranışlarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi. Tiryakioğlu, caminin üst katının ibadete açılması için çalışmaların hızla devam etiğini belirterek, bahçe duvarlarının yapımında sona yaklaşıldığını söyledi.
Dernek Başkanı Hasan Tiryakioğlu ve beraberindekiler, caminin yapılması çalışmalarında yakından ilgilenen ve sık sık ziyaret eden Başkan Özmeral’e teşekkür ettiler.

 

 

Bu haber 1006 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...