Şahlan, önemli bir konuya parmak bastı

21 Nisan 2018 12:54

ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, İş Dünyası Buluşmaları toplantısında konuştu. Şahlan, “Öğrenciye dayalı sektörler Ulusal televizyonlarda SDÜ’nün reklamı yapmalı” dedi.

ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, AK Parti’nin ‘İş Dünyası Buluşmaları’ toplantısında önemli bir konuya parmak bastı. ITSO Meclis Başkanı Şahlan, Türkiye’de üniversite sayısının arttığı, üniversite tercihlerinde Isparta için gelecekte bir tehlikenin oluşabileceği konusunun tartışıldığı toplantıda çok önemli bir uyarıda bulundu. Şahlan, “İlimizdeki apartçılar, yurtçular ve kafeciler mutlaka bir dernek çatısı altında toplanmalıdır. Özellikle apartçılar bu örgütlenmeyi yapmalıdır. Ve kendi aralarında bir finans havuzu oluşturup ulusal kanallarda SDÜ ile ilgili reklam yaptırmalıdır. Yine bu dernek özellikle ekonomik durumu kötü ailelerin çocuklarını Isparta’ya çekebilmek adına burs vermelidir’ dedi.

ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’ın bu konuşması salondaki tüm işadamları ve yetkililer tarafından ilgi ile izlendi. SDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat Ali Dulupçu, Şahlan’a ‘ağzına sağlık başkanım’ diyerek destek verdi.

Bu haber 622 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...