Amatör kulüpler, Belediye Başkanı’ndan saha istiyor

21 Nisan 2018 12:55

Isparta’daki amatör kulüpler, Belediye Başkanı Günaydın’dan kent merkezine spor tesisleri ve sahaları yapması için çağrıda bulundular. 

                Isparta’daki amatör kulüpler, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan kent merkezine ve mahallere yeni spor tesislerin kazandırmasını istiyor.  Isparta merkezdeki sadece Milli Egemenlik Sahası’nı kullanan amatörler, antrenman yapacak saha bulamıyor. Çoğu takım ücretini ödeyerek halı sahada antrenman yapıyor.

                Milli Egemenlik Sahası’nın artık yetersiz gelmesi kulüpleri ve yetkilileri düşündürüyor. Futbol İl Tertip Komitesi, saha sıkıntısından dolayı sıkışık bir program yapmak zorunda kalıyor.

                Bu arada Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a seslenerek, “Ispartalı gençlerimize sahip çıkmak istiyorsak gelin memleketimize spor alanları yapalım. Merkezde çok büyük sıkıntılar çekiyoruz. Ayrıca mahallerde spor alanları kısıtlı. Semt sahaları konusunda da çalışma yaparsa gençlerimize büyük faydalar sağlayacaktır” dedi.

                Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak ise Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a saha ve tesisler konusundan destek isteyerek, “Sayın Başkanımızdan bu konuda bir isteğimiz olacak.  Kulüplerimiz ve sporcularımızdan bu konuda büyük bir istek var. Saha ve tesislerimiz maalesef yetersiz.  Futbolda altyapıya sahip çıkmamız için sahalara ihtiyaç var. Bu nedenle de belediyeye bu konuda büyük görev düşüyor” diye konuştu.

 

 

Bu haber 530 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...