23 NİSAN MUTLU ÇOCUK FESTİVALİ GÖKKUBBE’DE

21 Nisan 2018 13:10

Isparta Belediyesi 23 Nisan Mutlu Çocuk Festivali 21 Nisan Cumartesi günü saat 10.00’da başlıyor. Gökkubbe’de düzenlenen ve ücretsiz olarak 3 gün sürecek etkinliklerde müzik aktiviteleri, masal parkı, uçurtma atölyesi, yüz boyama, balon park, palyaço, maskotlar, sihirbaz, hamur atölyesi, çizgi karakterler, sokak oyunları, kum boyama, kukla tiyatrosu, uzay çadırı gibi çok sayıda etkinlik çocukları bekliyor.

Isparta Belediyesi 23 Nisan Mutlu Çocuk Festivali düzenledi. Bu yıl 2.’si düzenlenen festival  Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde 21-23 Nisan 2018 tarihleri arasında saat 10.00-20.00 arasında açık kalacak. Festivalde çocuklar dolu dolu üç gün geçirme ve kendilerine armağan edilen bayramı doyasıya kutlama imkanına sahip olacak.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ücretsiz olarak düzenlenen 23 Nisan Mutlu Çocuk Festivaline tüm çocukları ve ailelerini davet etti.  Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her yaştan çocuğun Gökkubbe çatısı altında en güzel şekilde vakit geçirebileceği, eğlenirken, öğrenebileceği, kişisel gelişimine katkı sunacak çok sayıda aktivite ile buluşacağını söyledi.  Günaydın, festivalde Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını çizgi romanlarla yaşatmayı kendisine misyon edinmiş olan Sosyal Antropolog – Yazar Suat Turgut’un da üç gün boyunca yer alacağını ve çocuklara konferans vereceğini çeşitli aktivitelere katılacağını aktardı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 23 Nisan Mutlu Çocuk Festivalinin bu yıl ikincisinin düzenlendiğini hatırlatarak, “Festivalde çocuklarımız eğlenecek, eğlenirken öğrenecek” dedi. Festivalde çocukları heyecanlandıracak, düşündürecek bir birinden güzel aktivitelerin bulunacağını dile getiren Günaydın, “3 gün sürecek ve dolu dolu geçmesini hedeflediğimiz festivalimiz ücretsiz olacak. Çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını dolu dolu yaşayacak” şeklinde konuştu.

Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde 10.00-20.00 saatleri arasında düzenlenecek olan Mutlu Çocuk Festivalinde ayrıca müzik aktiviteleri, masal parkı, uçurtma atölyesi, yüz boyama, balon park, şişme oyun alanları, palyaço, maskotlar, sihirbaz, hamur atölyesi, çizgi karakterler, sokak oyunları, kum boyama, kukla tiyatrosu, uzay çadırı bulunacak. Yine ayrıca Isparta Belediyesinin Ismek takı tasarımı, ebru sanatı, resim, pastacılık kursuda festivalde çocuklarla buluşacak.

 

Bu haber 435 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...