“DIŞARDAN GELEN MİLLETVEKİLİ ISPARTA İÇİN RİSK”

23 Nisan 2018 18:10

Mustafa Şenol Tulga, AK Parti’nin toplantısında 24 Haziran erken seçimine ilişkin tüm Ispartalıların gönlüne tercüman oldu.

AK Parti Isparta İl Başkanlığı, ‘Şehrim 2023’ sloganlı Ekonomik Beklentiler başlıklı iş dünyası toplantıları dizisinin 3’üncüsünü Çarşamba günü yaptı. Aynı gün birkaç saat öncesinde Türkiye için 24 Haziran tarihinde erken seçim kararı alınması AK Parti İl Başkanlığı’nın işadamları toplantısını daha anlamlı kıldı.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’un açış konuşmasında erken seçim değerlendirmesi yapıp, teşkilatlar olarak hazır olduklarını söyledi.  Isparta’nın riskleri, avantajları ve yapılması gerekenlerin konuşulduğu toplantıda Madeni-İş Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Şenol Tulga, “ Isparta için en büyük risk ‘dışardan gelen milletvekilidir’ dedi.  Tulga, “Isparta halkının, tabanın sesi milletvekilinin Isparta’dan olmasıdır.  Dışardan bir aday değil, içimizde yaşayan, Isparta’yı tanıyan, insanları tanıyan kişilerin aday gösterilmesini istiyoruz. Hele hele esnaftan aday olmasını canı gönülden istiyoruz. Bu benim sesim değil, tabanın sesidir. Hepimizin temennisi bu yöndedir. Bizim en kötümüz dışarının en iyisinden daha iyidir” dedi.

ZABUN: BİZİM DE TEMENNİMİZ O YÖNDE

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da Tulga’nın bu konuşması üzerine ‘hepimizin temennisi bu yönde’ diye cevap verdi.

BEN HALKIN TALEBİNİ İLETTİM

Mustafa Şenol Tulga, “Sürekli halkın içindeyim. Sanayide faaliyet gösteren bir esnafım. Dışardan gelen milletvekilleri de iyi olabilir, iyi insanlar olabilir ama ne kadar faydalı olabilirler. Esnaf kendisini temsil eden, halk kendisini temsil eden bir milletvekili istiyor’ dedi.

 

 

Bu haber 421 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...