23 NİSAN COŞKUSU

24 Nisan 2018 14:48

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Işıkkent Spor Salonu’nda kutlandı. Salon tıklım tıklım dolarken öğrenciler yetenekleriyle göz doldurdu.

Geleceğin mimarı çocuklarımıza hediye edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl da büyükten küçüğe pek çok etkinlikle kutlandı.

                Isparta’da bu yıl Işıkkent Spor Salonu’nda kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 6 okulun katılımıyla çeşitli etkinlikleri seyircileri etkiledi. Törene Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım, Garnizon Komutanı Albay Ferhat Vural, diğer kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Salon tıklım tıklım dolarken öğrenciler yetenekleriyle göz doldurdu.

                Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile  başlayan programda Isparta Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım, kısa bir konuşma yaptı. Yıldırım, “Bu bayram sizlerin bayramı. Dünyada tek çocuk bayramı yalnız ülkemizde Ulu Önder Atatürk’ün sizlere armağanıdır.

                Ulu Önder Atatürk, ‘Bu vatanı bizler kurtardık, sizler yükselteceksiniz’ diyerek 23 Nisan’ı mana ve önemini bir kere daha dikkat çekti.

                6 okulun gösterileri seyircileri ayakta alkışlamasına neden oldu. Özel Bahçeşehir Koleji’nin gösterileri seyircileri büyüledi.

                Daha sonra Vali Günaydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde görev alan öğretmen ve yetkilileri kutladı.

Bu haber 390 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...