“Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız”

24 Nisan 2018 15:04

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eğirdir İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken Başkan Günaydın, bir buçuk ay önce göreve atanan Bozkurt ve ekibine başarı dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mustafa Bozkurt, bir buçuk ay önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ilçe başkanlığına atandığını hatırlatarak, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin emrinde çalışmaya devam edeceğiz.  Biz Milliyetçi Ülkücü hareket olarak bir aileyiz. Biz Devlet beyin emrinden asla çıkmayız. Burada da sayın başkanımız üç hilalin bayrağını dalgalandırdı ve dalgalandırmaya devam edecek. Bizde sayın başkanımıza milliyetçi ülkücü hareket olarak bu bayrağı dalgalandırdığı için teşekkür ediyoruz, sonuna kadar da arkasındayız. Sayın Başkanımıza Isparta’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ispartalı da teşekkür ediyor. Isparta’yı Isparta yapan başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’dır. Bunu herkes biliyor. Başkanımızla istişare içerisinde çalışacağız. Kendilerini seviyoruz. Başkanımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu ziyaretleri istişare anlamında da oluyor. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bu yeni görevleri Eğirdir’imize ve Isparta’mıza hayırlı olur temennisinde bulunuyorum. İnşallah önleri açık, kalpleri güzel ve en sonunda Milliyetçi Hareket Partisi başarılı olsun dileklerinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 378 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...