Halıkent Mahallesinde asfalt çalışması

24 Nisan 2018 15:05

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Halıkent Mahallesinde asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte altyapı ve asfalt çalışmalarına hız veren Isparta Belediyesi son olarak Halıkent Mahallesini dayanıklı asfaltla kaplıyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, hafta sonu devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Günaydın, beraberinde meclis üyeleriyle yaptığı incelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Isparta Belediyesi olarak asfalttaki hizmet kalitemizi en üst noktaya getirdik. Isparta’mızı tabiri caizse diş tırnak yeniliyoruz. Halıkent Mahallemizin asfalt çalışmalarında da sona doğru yaklaşıyoruz. Sidre Mahallemize geçeceğiz. Birkaç sokağımız kalmıştı onları da yapıyoruz. ‘halkım ne isterse onu yaparım’ demiştim ve çalışmalarımızı halkımızın isteği doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin her noktasını yapıyoruz. Avrupa standartlarının üzerinde çalışıyoruz. Asfaltta şehrimizi yüzde 85-90 oranında bitirdik. Ekiplerimiz iyi çalışıyor, makine ekip ve ekipmanlarımız çok iyi. Özel firmaların üzerinde çalışıyoruz. Tüm arkadaşlarımıza, ekibime teşekkür ediyorum. Biz kabuğumuza sığamıyoruz, hizmete doyamıyoruz. Hizmeti de büyük kapsamlı yapıyoruz. Tüm Isparta’yı bitirme hedefindeyiz. 1300 km’yi bir dönemde bitiriyoruz. Bu 40 yılda yapılmış, biz bir dönemde bitiriyoruz. Isparta’mızın en merkezinden en uç noktasına kadar bitecek ve bir ayna gibi olacak. Hedefimiz tüm Isparta. Bu yazın sonunda hedefimize ulaşıyoruz. Şimdiden tüm Isparta’ya hayırlı olsun diyorum” dedi.

Başkan Günaydın’ın inceleme çalışmalarına katılan meclis üyelerinden Musa Kaya da, altyapı ve asfalt çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Kaya, “Çalışmalar en kısa zamanda bitecek” dedi.

Belediyenin en önemli çalışmalarından birisinin de altyapı ve asfalt çalışmaları olduğunu kaydeden Belediye Meclisi Üyesi Süleyman Gülboy da, “4 mahallede birden çalışmalar devam ediyor. Halife Sultan, Çünür ve Davraz mahallelerinde de çalışmalar devam ediyor. Nitelikli ve kaliteli asfalt çalışması yapılıyor. Geçen yıllarda geceleri de çalışıldı. Zaman mevhumu tanınmıyor. Bu çalışmalarımız heyecanla ve üstün gayretleriyle devam ediyor” şeklinde konuştu. Meclis Üyesi Hüseyin Dikyar da, “Belediyemiz çalışıyor, hizmetler devam ediyor. Isparta yaşanabilir kentte yoluna devam edecek” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 467 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...